Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 25 mrt 2019

Deze emotionele fantrailer voor Avengers: Endgame is briljant

Het is bijna tijd voor Avengers: Endgame, de grote climax van de meer dan twintig Marvel films die de afgelopen jaren uit zijn gekomen.

Avengers: Endgame

Het toffe aan Avengers: Endgame is dat we echt nog heel weinig weten. De trailers verklapten tot nu toe vrijwel niks. Het beeldmateriaal kwam grotendeels uit de eerste minuten van de film.

Sterker nog, Marvel heeft zelfs nepscènes geschoten die helemaal niet in de film zitten. Oftewel, de trailer spoilt op geen enkele manier het plot van Endgame. En dat is maar goed ook, want dit wordt echt zo’n finale die je blanco wilt ervaren.

Helaas komt de gegarandeerde bioscoophit pas eind april uit. Tot dan houden fans de spanning in ieder geval goed erin. The GaroStudios houdt ons zoet met een fantrailer.

Waar fantrailers vaak vrij crappy zijn, is de onderstaande video een voorbeeld van hoe het wel moet. Op de een of andere manier heeft hij het voor elkaar gekregen om een emotionele trailer af te leveren, perfect gematcht met Frank Sinatra’s klassieker The Impossible Dream.

Het eindresultaat is betoverend, zelfs zonder de context van de beelden te kennen. Althans, we hebben al meer dan tien jaar aan context natuurlijk. Personages die we al uren, jaren in actie hebben gezien. Een stukje character development waar je U tegen zegt.

Maar bovenal blijft het verbluffend hoe effectief deze fantrailer is. Marvel, als jullie nog vacatures hebben open staan…

Reageer op artikel:
Deze emotionele fantrailer voor Avengers: Endgame is briljant
Sluiten