Jelle van Es
Jelle van Es Tech 15 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Zo ver ging Marvel om het einde van Avengers: Endgame geheim te houden

De spanningen rondom Avengers: Endgame zijn hooggespannen. Na vele jaren aan voorpret en vele verschillende films, moet deze film een einde brengen aan vele verhalen die zijn samengekomen. Als fan is het lastig om toe te leven naar de film. Enerzijds is er het enthousiasme dat groot is, maar anderzijds wil je ook weer niet te veel van de film zien, waardoor alles van te voren als is gespoild. Maar voor de acteurs lijkt het proces rondom Avengers: Endgame misschien nog wel lastiger te zijn.

Avengers: Endgame voor de acteurs

Zo waren er al verhalen dat Tom Holland pas laat de scripts te zien kreeg en hele duidelijke instructies heeft gekregen dat hij zijn mond moest houden. Bij de vorige films praatte hij regelmatig zijn mond voorbij en dat was natuurlijk niet de planning. Maar hoe Brie Larson in haar rol van Captain Marvel in de film kwam, was misschien nog wel vreemder. Op een dag werd zij naar Atlanta over gevlogen. Ze had geen idee wat ze daar ging filmen of voor welke film. Of met wie ze in de scene zou zitten. Eenmaal aangekomen werd haar verteld wat ze moest doen en kreeg ze haar script. Maar het was een script waarbij alles wat niet voor haar was, was doorgestreept. Buiten haar eigen rol had ze dus geen idee at er gaande was.

En ze staat daar niet alleen in. Chris Hemsworth, die al jaren de rol van Thor speelt, liet ook weten dat hij geen idee heeft hoe de film uiteindelijk gaat aflopen. Dat is hetgeen dat hij onlangs wist te vertellen in zijn optreden bij het Amerikaanse programma Ellen.

Normaal gesproken zou het gebrek aan context het moeilijk maken voor acteurs om het bredere plaatje te zien, maar in het geval van Avengers: Endgame hebben we het idee dat alles goed gaat komen. En we hoeven de aankomende tijd niet bang te zijn voor spoilers van de acteurs, aangezien ze zelf nauwelijks iets weten. Meer lezen over de film? Kijk dan hier. Avengers: Endgame draait vanaf 24 april in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo ver ging Marvel om het einde van Avengers: Endgame geheim te houden
Sluiten