Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 15 jan 2019

Audi verklapt het lot van Iron Man in Avengers: Endgame

Als er een film is waar we in 2019 flink naar uitkijken, dan is het Avengers: Endgame wel. Het einde van Infinity War was nu niet bepaald rozengeur en maneschijn, wat ervoor zorgt dat we niet kunnen wachten om te zien waar het verhaal ons brengt. Waar de trailer van Endgame overigens alles behalve rooskleurig was, weten we het lot van Iron Man inmiddels wel. En dat hebben we niet te danken dankzij Marvel of de trailer van de film. 

Audi over het lot van Iron Man in Avengers: Endgame

⚠️ PAS OP! LOSLOPENDE SPOILERS! ⚠️

Het einde van Avengers: Infinity War was alles behalve relaxt. Thanos voltooide zijn missie en het gevolg was dat de mensheid langzaam maar zeker begon te verdwijnen. Slechts een handje vol mensen bleven over, waaronder Tony Stark. Ondanks het feit dat Iron Man de gewelddadige daden van Thanos heeft overleeft, zweeft hij op dit moment wel alleen rond in de ruimte. Althans, dat is in de trailer van Avengers: Endgame te zien. In het vervolg krijgen we te zien hoe het verhaal verder gaat en hoe de helden met de situatie om weten te gaan. Maar waar we zelf nog verwachtingsvol zitten te wachten op het lot van Iron Man, komt Audi al met een flinke spoiler.

Avengers: Endgame Audi

We hoeven ons geen zorgen te maken dat Iron Man eenzaam sterft in de ruimte. Tijdens CES 2019 onthulde Audi trots dat het ook in Avengers: Endgame volop aanwezig is. Om dit te versterken nodigde de Duitse autofabrikant Robert Downy jr. uit om interviews te geven over de nieuwe film en de samenwerking met Audi. Tussen neus en lippen door vertelde de acteur dat hij ook in de nieuwe film in een Audi te zien is. Maar zit Tony Stark niet vast in de ruimte? Zeker, maar dat hij een manier vindt om terug te keren op aarde staat dus vast.

De grote vraag luidt natuurlijk wel: hoe komt Tony Stark terug? In een Audi VR-game op CES 2019 kwamen we erachter dat het zomaar eens met Rocket Racoon te maken kan hebben. In de game, met de naam Marvel’s Avengers: Rocket’s Rescue Run vlieg je door de ruimte om iemand te gaan redden. Het kan bijna niet missen dat de wasbeer uit Guardians of the Galaxy in de film ook echt opzoek gaat naar Tony Stark.

Avengers: Endgame is vanaf 26 april te zien in de bioscoop.

Manners

Reageer op artikel:
Audi verklapt het lot van Iron Man in Avengers: Endgame
Sluiten