Mark Hofman
Mark Hofman Tech 9 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Avengers: Endgame streamen? Disney komt met details!

Avengers: Endgame is de afgelopen tijd hét gesprek van de dag. De film van Marvel scoort als een malle met goede reviews en haalt belachelijk veel geld op. Sterker nog: het is in de race om de grootste film ooit te worden. Maar waar de film nu nog in de bioscoop draait, willen we hem uiteindelijk ook vanaf onze bank kunnen streamen. Disney maakt bekend dat dit wel degelijk kan en deelt alle details.

Avengers: Endgame streamen? Disney maakt het mogelijk!

Avengers: Endgame draait sinds vorige maand in de bioscopen en het succes is bijna niet in woorden uit te drukken. De reacties zijn lovend, de fans zijn tevreden en het geld stroomt binnen als een bezetene. Marvel’s gloednieuwe productie gaat zo lekker dat het zomaar eens de grootste film ooit kan worden. Onlangs passeerde de film, die inmiddels goed is voor meer dan 2,2 miljard dollar, het legendarische Titanic. Inmiddels is de film op weg om ook Avatar, dat 2,7 miljard dollar binnenhaalde, te passeren. Maar waar we anno 2019 een goede film in de bioscoop nog steeds kunnen waarderen, willen we hem uiteraard ook kunnen streamen vanaf de bank. En dat kan!

Disney heeft bekend gemaakt dat Avengers: Endgame later dit jaar ook op hun kersverse streamingdienst te zien is. De film zal net als Captain Marvel worden opgenomen in het aanbod van Disney Plus. Tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers onthulde Disney de plannen voor de film. Vanaf 11 december 2019 is de productie, geheel exclusief, te zien op de dienst van Disney. En helaas betekend dat voor de fans in Nederland dat er nog even gewacht moet worden. Eind dit jaar wordt Disney Plus gelanceerd in de Verenigde Staten en volgt Europa (dus ook Nederland) pas in 2020. Wanneer de dienst precies het daglicht ziet in ons koude kikkerlandje is op dit moment nog niet bekend.

Avengers Endgame Marvel Captain Marvel

Naast de Marvel producties zal ook het werk van onder andere Star Wars, Disney, Pixar en National Geographic te zien zijn op het platform

Meer Disney?

In onze podcast WantKast hebben we het niet alleen over het laatste en grootste technieuws van de afgelopen week, maar praten we je ook bij over bedrijven als Disney. In de meest recente aflevering van WantKast hebben we het bijvoorbeeld over de aankondiging van Disney Plus.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Avengers: Endgame streamen? Disney komt met details!
Sluiten