Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 4 feb 2019

Avengers: Endgame wint de Super Bowl met nieuwe trailer

Gisteravond vond de Super Bowl plaats, niet alleen het grootste jaarlijkse moment voor sport in Amerika, maar ook voor commercials en trailers. Vorig jaar was Avengers: Infinity War de grootste film rondom de Super Bowl, nu is Avengers: Endgame aan de beurt. Een nieuwe trailer gooide hoge ogen rondom het evenement.

Avengers: Endgame trailer

Gisteravond werd een nieuwe trailer getoond, met aardig wat nieuwe beelden. De toon wordt direct gezet: iedereen die nog over is in het Marvel Cinematic Universe worstelt met de nasleep van Infinity War. Een gestoorde alien god heeft immers de helft uitgemoord van… iedereen.

De aarde is opeens een doodse plek, met lege steden, stadions en vooral verdriet. Overal. De overgebleven Avengers komen samen om nog een laatste keer ten strijde te trekken. De kans dat ze Thanos kunnen verslaan is kleiner dan ooit, maar de superhelden hebben geen keuze. Verlamd door verdriet maken ze een plan..

Meer dan dat weten we niet, en dat is maar goed ook. Onlangs werd al bekend gemaakt dat alle beelden die tot nu toe getoond zijn, uit de eerste 20 minuten van de uiteindelijke film komen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor grote spoilers. Marvel en Disney doen er alles aan om het verdere plot van de film geheim te houden.

Op 26 april gaan we ontdekken of de Avengers het tij kunnen keren. Dan komt Avengers: Endgame namelijk uit in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Avengers: Endgame wint de Super Bowl met nieuwe trailer
Sluiten