Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 17 dec 2018

Avengers: Endgame trailer mashup introduceert Deadpool

Eén van de leukere personages binnen het Marvel-universum is Deadpool. Het is een personage dat in de strips de zogenaamde derde muur doorbrak en wist dat hij een stripfiguur was. Op die manier hebben de makers heel veel lol mee gehad de afgelopen jaren. En natuurlijk ken je Deadpool van de laatste twee films. Net als de X-Men is hij echter geen onderdeel van het Avengers-universum, waar Spider-Man een paar jaar geleden wel aan werd toegevoegd. Je zult Deadpool dan ook niet vinden in Avengers: Endgame. En dat vond een fan jammer. En daarom besloot hij zijn eigen trailer te maken.

Avengers: Endgame waarbij iedereen Deadpool is

Het idee van de trailer is heel simpel. Elk personage dat in de trailer zit, is aangepast naar Deadpool. Op die manier zal hij volgens de maker degene zijn die alle problemen oplost en wel even met Thanos afrekent. Daar kreeg hij het overigens al eerder mee aan de stok, want de acteur die Thanos speelt in Avengers: Endgame, was eerder verantwoordelijk voor een het personage Cable. Bekijk de trailer hieronder.

Naast het feit dat de trailer op een nette manier van elk personage Deadpool heeft gemaakt, zijn ook de dialogen netjes aangepast, waardoor je bijna zou geloven dat deze film uiteindelijk uitkomt. En het zou geen slecht idee zijn, aangepast deze trailer in een paar dagen meer dan twee miljoen views heeft ontvangen. Dan zou je bijna gaan denken dat er markt is voor een gekke film als deze.

Avengers Endgame Deadpool

Wil je liever de echte trailer van Avengers: Endgame zien? Dan hebben we die hier voor je klaar staan, inclusief de informatie waar de nieuwe film overgaat. Heb je de laatste film nog niet gezien? Ook dan hebben we goed nieuws. Avengers: Infinity War verschijnt namelijk met de kerstperiode op Netflix. Kun je hem dan mooi kijken.

Reageer op artikel:
Avengers: Endgame trailer mashup introduceert Deadpool
Sluiten