Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 19 feb 2020

[VIDEO] Unieke Avengers: Endgame beelden met Robert Downey Jr.

Er is een behind-the-scenes video verschenen waarin Robert Downey Jr. centraal staat. De acteur achter Iron Man lijkt hierin opzoek te zijn naar de juiste emotie om een belangrijke tekst uit te spreken. Dit voor een belangrijke scene in Avengers: Endgame.

Ondanks dat het filmpje niet lang duurt is het duidelijk dat de acteur erg zijn best doet om een zo goed mogelijke acteerprestatie neer te zetten.

Robert Downey Jr. oefent voor Avengers: Endgame tekst

De betreffende video verscheen op het Instagram-account van Jimmy Rich, dat blijkbaar een fotograaf is die vaker met Robert Downey Jr. werkt. Daarnaast heeft hij zo te zien toegang de behind-the-scenes materiaal van Avengers: Endgame:

Veel fans zijn het erover eens dat Downey Jr. het vrij aardig deed in de films rondom Iron Man, maar dat hij in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame pas echt zijn kwaliteiten als acteur heeft laten zien.

Het is overigens niet het eerste filmpje dat deze week met Robert Downey Jr. is verschenen. Zo hadden we gisteren nog een deepfake video waarin de Avengers: Endgame-acteur als het Back to the Future personage Doc Brown te zien is.

De toekomst van Iron Man

Gezien de gebeurtenissen in Avengers: Endgame lijkt het onwaarschijnlijk dat we Iron Man nog een keer terug gaan zien. Al wordt er beweert dat het personage zal opduiken in Black Widow, dat zich in het verleden afspeelt. Hoe dat eruit ziet kunnen we vanaf 29 april zien, want dan komt de film naar de Nederlandse bioscopen. Er zijn echter al enkele teasers verschenen, die je hier kunt checken.

Daarnaast is er altijd een kans dat Disney een vierde film in de Iron Man-reeks aankondigt. Al zal de focus voorlopig echter liggen op projecten als Eternals en misschien wel een nieuwe Fantastic Four film, waar misschien wel Spider-Man zijn opwachting maakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
[VIDEO] Unieke Avengers: Endgame beelden met Robert Downey Jr.
Sluiten