Tech 30 jul 2018 Martijn Pijnenburg

Avengers: Infinity War en meer vanaf Augustus bij Pathé Thuis

Video-on-demand service Pathé Thuis blijft een groot succes. Onlangs werd namelijk bekend dat het aantal accounts gestegen is tot een ruime 1,5 miljoen en daarnaast blijft het aanbod van films groeien. Vanaf augustus zal onder andere Avengers Infinity War worden toegevoegd.

Pathé Thuis is een VOD (video-on-demand) dienst die al zo’n 7 jaar actief is. In tegenstelling tot concurrenten als Netflix werkt men hier niet met abonnementen, maar is het de bedoeling dat je per film betaalt. Je kunt films huren – de titel is dan voor 48 uur te streamen – maar ook kopen. Wanneer men een film koopt kan deze onbeperkt gekeken worden, maar het is natuurlijk wel wat duurder.

Er komen maandelijks nieuwe films bij, zodat het aanbod interessant blijft. Komende maand (augustus) zijn dat onder andere:

Avengers: Infinity War

Deze langverwachte Avengers sequel deed het ontzettend goed in de bioscopen en is binnenkort eindelijk ook vanuit thuis te bekijken. In deze film komen zo’n beetje alle verhaallijnen vanuit het Marvel Cinematic Universe (MCU) samen. Ondanks dat zo’n beetje iedere fan hem al wel gezien is deze titel het zeker waard om nog eens te bekijken. Je zult alleen nog even geduld moeten hebben, want de film is pas vanaf 15 augustus beschikbaar. Lees ook onze review.

Ready Player One

Steven Spielberg is niet bepaald een onbekende in Hollywood. De regisseur heeft vele grote titels op zijn naam en bracht eerder dit jaar nog Ready Player One uit. In deze grootse sciencefiction film staat virtual reality centraal. Mocht je hem destijds gemist hebben dan heb je geluk: de film is namelijk nu al via Pathé Thuis te bekijken.

Rampage: Big Meets Bigger

Dwayne Johnson is misschien wel de meest actieve actieheld van dit moment. Naast het recente Skyscraper maakte hij eerder dit jaar Rampage, waarin reusachtige monsters een stad dreigen te verwoesten. Ondanks dat deze film losjes gebaseerd is op een videospel moet hij niet verward worden met de gelijknamige Uwe Boll film. Rampage is te zien vanaf 1 augustus.

Natuurlijk zijn dit niet de enige films die worden toegevoegd. Het gehele aanbod vind je op de site van Pathé Thuis. Bekijk ook onze Netflix aanraders en lees over de Willem film-app.

Reageer op artikel:
Avengers: Infinity War en meer vanaf Augustus bij Pathé Thuis
Sluiten