Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 20 nov 2018

Avengers: Infinity War komt met de kerst op Netflix

Avengers: Infinity War is één van de beste films binnen het Marvel-universum, waarbij de meeste helden bij elkaar komen om een groot gevaar voor de wereld te bestrijden. Het is een film die een enorm succes was in de bioscopen en nog altijd veel besproken wordt binnen de community. Mocht je de film nog niet hebben gezien, omdat je wacht totdat hij op Netflix komt, dan hebben we goed nieuws.

Avengers: Infinity War komt op kerst

Want als je met kerst nog geen plannen had, dan kun je Avengers: Infinity War op 25 december gaan bekijken. Op die dag komt hij namelijk eindelijk uit op Netflix. In elk geval voor de Amerikaanse markt, maar de verwachting is dat de film gelijk wereldwijd wordt uitgebracht. Het is tegelijkertijd één van de laatste Marvel-films die je op Netflix kunt gaan bewonderen. Na Ant-Man and the Wasp zullen de toekomstige Marvel-films op de streamingdienst van Disney komen. Daarover lees je hier meer van.

Avengers Infinity War kwam begin dit jaar uit en is inmiddels op verschillende on-demand services te bekijken, mocht je niet willen wachten totdat Netflix de film aanbiedt. Mocht je twijfelen over de film, dan hebben we hier de spoiler-vrije review, waardoor je een goed idee hebt van wat je straks van de film kunt verwachten. Meer over de film en alles wat daar mee te maken heeft vind je in dit overzicht.

Het verhaal van Avengers Infinity War in het kort

Het verhaal achter Infinity War is vrij simpel om uit te leggen. De slechterik Thanos is op zoek naar een aantal magische stenen waarmee hij over het universum kan heersen. Het is daarom dat verschillende superhelden noodgedwongen zijn om samen te werken, willen ze hem kunnen tegenhouden.

Reageer op artikel:
Avengers: Infinity War komt met de kerst op Netflix
Sluiten