Jelle van Es
Jelle van Es Pop-Culture 29 nov 2017

Avengers: Infinity War Official Trailer – Check hem nu!

Daar is hij dan: de Avengers: Infinity War Official Trailer. Avengers: Infinity War heeft alle potentie om één van de grootste films van 2018 te worden, met een berg aan Marvel-superhelden om stijl achterover van te vallen.

En soms is het gewoon belangrijker om de trailer zelf te bekijken en gewoon even te genieten. Doe dat hieronder!

Goed, nu je dat hebt gedaan is het goed om te weten dat de film op 4 mei uitkomt en alle bekende Marvel-helden uit de verschillende films hiervoor samen brengt. Zo zien we bijvoorbeeld Dr. Strange, nadat die vorig jaar zijn eigen film had. Verder komen bekende acteurs terug in de rol van hun bekende Marvel-held, zoals Iron-Man, Thor, The Hulk en ga zo maar door. Ook hebben we gelijk een paar screengrabs gemaakt van de Avengers: Infinity War Official Trailer. Deze kun je hieronder bekijken.

Avengers: Infinity War Official Trailer Screens

Avengers: Infinity War verhaal

In de nieuwe film krijgen de helden te maken met een nieuw gevaar in de vorm van Thanos, die op zoek is naar de zes Infinity Stones, om zo enorm krachtig te worden. Het is aan de helden om hem te stoppen en zo de aarde te behoeden voor zijn ondergang.

Deze Marvel-personages kom je onder andere tegen: Iron-Man, The Hulk, Loki, Thor, Captain America, Hawkeye, Star-Lord, Scarlett Witch, Winter Soldier, Dr Strange, Black Widow, Rocket, Spider-Man, Black Panther, Ant Man en War Machine. Kortom, genoeg helden om het tegen Thanos op te nemen. Check ook onze review van Justice League!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Avengers: Infinity War Official Trailer – Check hem nu!
Sluiten