Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 5 feb 2018

Vele superhelden in Avengers: Infinity War Super Bowl TV Spot

Tijdens de Superbowl zijn er een hoop nieuwe trailers uitgebracht. Sommige films kregen voor het eerst een trailer, terwijl anderen een tweede trailer te pakken hadden. Daarnaast is er nog een derde categorie die films in de spotlight zet. Het zijn de zogenaamde Tv spots. Dit zijn een soort minitrailers van zo’n dertig seconden, die als reclame worden uitgebracht. En Avengers: Infinity War kreeg tijdens de Superbowl zo’n tv spot.

Lekker veel helden in Avengers: Infinity War

Hij is dus minder uitgebreid dan de trailer die zo’n twee maanden geleden uitkwam. Maar alsnog is het een indrukwekkend geheel om al die superhelden binnen dertig seconden voorbij te zien komen. Wat dat betreft is er een hoop gebeurd sinds de eerste Captain America- en Iron Man-films. Bekijk de Avengers: Infinity War Super Bowl TV Spot hieronder.

Avengers: Infinity War komt op 4 mei in de bioscopen en is het eerste deel van een tweeluik. Het vervolg moet ergens in 2019 uitkomen, dus voorlopig is er nog genoeg superhelden-actie waar je je op kunt verhogen.

In de nieuwe film krijgen de helden te maken met een nieuw gevaar in de vorm van Thanos, die op zoek is naar de zes Infinity Stones, om zo enorm krachtig te worden. Het is aan de helden om hem te stoppen en zo de aarde te behoeden voor zijn ondergang.

Avengers: Infinity War

Deze Marvel-personages kom je onder andere tegen: Iron-Man, The Hulk, Loki, Thor, Captain America, Hawkeye, Star-Lord, Scarlett Witch, Winter Soldier, Dr Strange, Black Widow, Rocket, Spider-Man, Black Panther, Ant Man en War Machine. Kortom, genoeg helden om het tegen Thanos op te nemen.

Kun je niet wachten op Avengers: Infinity War? Dan is het wellicht goed om voor volgende week een avond vrij te houden. Dan verschijnt namelijk de nieuwste Marvel-film in de bioscoop, Black Panther. Een trailer daarvan kun je hier bekijken.

Reageer op artikel:
Vele superhelden in Avengers: Infinity War Super Bowl TV Spot
Sluiten