Deze nieuwe Avengers-schurk moet je Thanos makkelijk doen vergeten

Sinds de dood van Thanos is het MCU even veilig. Gelukkig duurt dat niet te lang, want een nieuwe Marvel-schurk staat te trappelen om de Avengers het leven zuur te maken.

Het is even rustig in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Sinds dat Thanos is verslagen in Avengers: Endgame, is het de grote vraag wie het nu gaat bedreigen. Toch lijkt er al een schurk naar voren te komen.

De terugkeer van de Avengers

Hoewel het rustig lijkt qua releases van films, wordt er natuurlijk hard gewerkt om Phase 4 van het MCU op te bouwen. Net zoals Phase 3 lijken hier ook de verschillende films en series samen te komen door een rode draad. Daar hoort natuurlijk ook een goed plot en een goede badguy bij. Gelukkig lijkt dat goed te komen als we de geruchten moeten geloven.

Jeremy Conrad van MCU Cosmic claimt verschillende geruchten over het MCU gehoord te hebben. Een daarvan is er eentje over de nieuwe schurk die Thanos moet doen vergeten. Hoewel het een lastige klus is moet hij een nog betere tegenstander zijn voor de Avengers dan onze grote paarse vriend. Volgens Conrad gaat het over Doctor Doom, die al eerder een prominente rol had in de comics.

Doctor Doom?

Doctor Doom was eerder niet mogelijk in het MCU omdat Fox de rechten daarvan bezat. Doordat Disney het mediabedrijf heeft overgenomen is het mogelijk om hem te laten schitteren in de Avengers-films. Doom hoort natuurlijk bij de Fantastic Four die eveneens nu in de handen van Disney zijn.

Overigens blijft het niet alleen bij Doom als we de geruchten moeten geloven. Ook Lucia von Bardas komt het MCU in. Zij is in de strips de opvolger van Doom als hij afgezet wordt als leider van de planeet Latveria. Hoe Lucia von Bardas En Doctor Doom worden neergezet is nog onbekend. Het is dan ook de vraag welke acteurs deze rollen op zich gaan nemen.

Fantastic Four

Het lijkt er dus ook op dat The Fanatastic Four zullen terugkeren op het witte doek en zich zullen voegen bij The Avengers. Hopelijk doet Disney dat beter dan FOX, want de film uit 3015 was echt niet om over naar huis te schrijven. De productie scoorde dan ook maar een 4,3 op iMDB en een Metascore van slechts 27.

Reageer op artikel:
Deze nieuwe Avengers-schurk moet je Thanos makkelijk doen vergeten
Sluiten