Gadget van de dag: een avocado-snijder ? is de musthave voor iedereen

Doordat wij 24/7 paraat staan om alle nieuwe technologieën te ontdekken, doen wij vaak ingenieuze ontdekkingen. En dat hoeft niet altijd de meest vooruitstrevende gadget te zijn. Maar juist een spotgoedkope gadget die wij dagelijks zouden gebruiken. Check deze musthave voor alle avocado-eters. We hebben het over een avocadosnijder! Yehes.

En ja, je wil dit.

avocado

De gadget dat je niet wist dat je nodig had

Waar een onrijpe avocado één van de grootste ergernissen des levens is, is de rijpe variant iets wat ons blij maakt. Maar we weten allemaal dat het snijden van een avocado weleens lastig kan zijn. Vooral het verwijderen van de pit. Vorige week nog bracht een redacteur haar moeder naar de huisarts, omdat ze zichzelf flink gesneden had in haar hand dankzij haar ontpit-kunsten. Jup, real story. Vrees jij ook regelmatig voor je vingers? Dan is een 3-in-1 avocadosnijder iets voor jou. Het is zo’n typische gadget waarvan je niet wist dat je ‘m nodig had.

avocado

Peel the avocado

Hoe ga je te werk? Simpel: halveer de vrucht met het gekartelde kunststof mes, verwijder de pit (veilig!) met het halfronde middelstuk en snij vervolgens perfecte reepjes met het achterste gedeelte. Nooit meer prutsen met een lepel en mes! Zelfs je salade of broodje worden er blij van.

Dit artikel verscheen als eerste op Roomed.nl.

Waar te koop

Genoeg verkooppraat, waar is deze gadget te bemachtigen? Er zijn meerdere varianten van een 3-in-1 avocadosnijder. Je koopt ‘m onder andere hier, voor nog geen tientje. Mocht je overigens een bruine avocado in huis hebben liggen die je op het punt staat om weg te gooien. Niet doen! Dit wonderbaarlijk apparaat maakt een eind aan bruine avocado’s.

Reageer op artikel:
Gadget van de dag: een avocado-snijder ? is de musthave voor iedereen
Sluiten