Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 3 april 2020

Beleef vandaag avonturen met Deadpool in Fortnite

Met de lancering van het tweede seizoen van het twee chapter van Fortnite, werd al duidelijk dat het populaire personage Deadpool een rol zou gaan spelen in de game. Zo verscheen de strip- en film-held (of anti-held) al in de trailer van het nieuwe seizoen.

Daarnaast was er al in het menu van Fortnite iets van Deadpool te vinden. Via een easter egg kon je al het kantoor van Deadpool in het menu betreden. Dat kantoor bevond zich op een toilet, wat wel typisch is voor het personage. En als het goed is kun je vandaag eindelijk met het personage in de game aan de slag.

Deadpool in Fortnite

Gisteren werd op het Twitter-account van Deadpool een tweet gedropt waarin duidelijk werd dat je vandaag iets van Deadpool kunt verwachten in Fortnite. Maar wat dat precies is, dat is nog niet helemaal duidelijk. Bekijk de tweet van het account hieronder.

Wat het precies gaat zijn, dat moeten we nog zien. Afgaande op de tweet komt er een boot in de game met daarop luide muziek en taco’s. Een typische Deadpool aangelegenheid dus. Het kan ook dat er met het verschijnen van het personage in de game een nieuwe skin beschikbaar wordt gesteld, zodat je met de gekke vent zelf aan de slag kunt gaan. Maar het zou ook kunnen dat het komt met een nieuwe modus, zoals bij andere films ook wel eens het geval was. Maar het zou ook kunnen dat met de komst van het personage de map van de game een aanpassing gaat krijgen. Kortom, er is veel mogelijk en eigenlijk weten we niks.

Wil je meer lezen over alles dat met Fortnite te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Beleef vandaag avonturen met Deadpool in Fortnite
Sluiten