Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 5 juni 2019

Beleef nieuwe avonturen in Monster Hunter World: Iceborne

Eind 2018 werd hij al aangekondigd: Monster Hunter World: Iceborne. Het betreft een uitbreiding op het fantastische Monster Hunter World. Om van Iceborne te genieten heb je dus wel het origineel nodig. Gelukkig kun je die vandaag de dag voor een prikkie op de kop tikken. Vandaag hebben we de storytrailer van de game en een berg aan screenshots.

Monster Hunter World: Iceborne Trailer en meer

Monster Hunter World: Iceborne speelt zich af na de gebeurtenissen van het origineel. Je moet eigenlijk Hunter Rank 16 zijn om te kunnen genieten van de nieuwe content. Mocht je van plan zijn om jezelf in de game te gaan storten samen met je vrienden, dan heb je nu nog een paar maanden de tijd om je op Iceborn voor te bereiden.

In Monster Hunter World: Iceborne reis je af naar het nieuwe land van Hoarfrost Reach, waar je getrakteerd wordt op de grootste map die tot nu toe in de game is gestopt. Het gebied is zoals de naam van de game al doet vermoeden voornamelijk voorzien van sneeuw en ijs, maar er zijn ook stukken die iets minder heet zijn. Bovendien begin je in de game vanuit een compleet nieuwe basis, zoals je in de bovenstaande trailer kunt zien.

In Monster Hunter World: Iceborne krijg je een mix tussen monsters die je al kent uit het origineel en een aantal nieuwkomers. Die laatste vergen uiteraard een andere soort tactiek en moet er voor zorgen dat je met je vrienden weer grootse avonturen kunt gaan beleven.

De ontwikkeling van de game is goed op weg en op de E3-gamebeurs laat de ontwikkelaar een demo van de game zien. Daarbij kunnen spelers aan de slag met drie verschillende quests, nieuwe gameplaymogelijkheden, en een aantal verschillende uitdagingen. De game staat gepland voor 6 september. Bekijk hieronder een lading aan screenshots.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Beleef nieuwe avonturen in Monster Hunter World: Iceborne
Sluiten