Daniel Koster
Daniel Koster 4 apr 2016

Awesome manieren om oude bierflesjes een nieuwe bestemming te geven

Bier is zo ongezond nog niet. Dat wordt ook door diverse studies aangetoond. Ben je dus (net als wij) gezond bezig, dan kom je vast in aanraking met lege bierflesjes. Nu zijn er flesjes die geen statiegeld kennen en je dus zomaar in de glasbak gooit. En ook het geld dat je vangt voor een paar flesjes die wel statiegeld kennen is niet bepaald een enorm bedrag. Op die manier zijn bierflesjes een goedkope manier om je huis op te fleuren. Wij laten je zien hoe dat ook een toffe manier kan zijn!

Een prachtige lamp

Met een beetje hulp door middel van deze aanwijzingen lukt het je binnen een mum van tijd om een unieke lamp te maken uit een bierflesje. Waar het gebruik van flesjes voor zaken in je interieur wat studentikoos kan overkomen is dat zeker niet het geval bij deze lamp als je de juiste materialen ervoor kiest. Gaaf!

Unieke zout- en pepervaatjes creëren

Peper en zout zijn wel dé twee specerijen die in onze keuken het meest worden toegepast. Iedereen heeft dan ook behoefte aan zout- en pepervaatjes. Je hebt binnen twee minuten je eigen unieke vaatjes uit bierflesjes gemaakt. Het enige dat jij nog nodig hebt is de peper en zout zelf en klaar ben je!

Een glas uit je bierflesje maken

Je kunt je bierflesje omtoveren tot een stijlvol glas. Je hebt hier wel een glassnijder voor nodig en wat meer skills. Beschik je hier echter over, dan houdt niets je nog tegen. Het eindresultaat is tof, WANT!

Een dispenser die je verrast

Ben je op zoek naar een zeep dispenser die anders is dan normaal? Maak er dan eentje in een handomdraai van een bierflesje. Het is dan voor je bezoekers een gok of ze hun handen met zeep zullen wassen, of met het gele goud. Voor hen een vraag, voor jou een weet!

Je flesje omtoveren tot olielamp

Je kunt je interieur, maar ook je tuin, op een gave manier opfleuren door je bierflesje(s) om te toveren tot olielamp(en). Deze gaan een geruime tijd mee én zien er tof uit. Check hier hoe je je bierflesje een toffe nieuwe bestemming meegeeft.

Wat groen in huis is altijd goed

Je kunt je (groene) bierflesjes omdopen tot vazen zodat je je interieur wat meer groen kunt meegeven. Dat is naar onze mening sowieso aan te raden, want wat groen in huis tilt je interieur naar een hoger niveau. En dat is gelukkig niet heel lastig!

Chique doch niet té: een kandelaar van bierflesjes

Je moet af en toe ook met een schuine knipoog wat in je huis hebben hangen. Een kandelaar is wel érg chique en kan in sommige interieurs uit de toon vallen. Wanneer je er echter eentje van bierflesjes maakt wordt het allemaal wat gangbaarder en past het wellicht wél bij jou thuis.

Eigengemaakte kaarsen maken

Wanneer je de onderkant van een bierflesje verwijdert kun je hier fraaie eigengemaakte kaarsen van maken. Kaarsen doen het altijd goed en wanneer je ze ook nog eens zelf hebt gemaakt is dat natuurlijk helemaal top. Hoe je dat doet? Simpel, op deze manier!

Reageer op artikel:
Awesome manieren om oude bierflesjes een nieuwe bestemming te geven
Sluiten