Daniel Koster
Daniel Koster 11 dec 2015

Baardliefhebbers verenigt u: onderteken deze petitie voor de baard emoji

We gaan de discussie niet aan of de baard nou in is of uit. Feit blijft dat mannen in het verleden baarden hebben gedragen en ook nu nog volop met baardhaar rondlopen. Zo ook het merendeel van de WANT-redactie. Waarom? Omdat een baard awesome is. Wat dan ook zeer vreemd is, is dat er geen baard emoji is. Een gemis is dit eigenlijk. En daar moet iets aan worden gedaan!

Petitie voor een baard emoji

Waar wij al langer een baard emoji missen blijkt dit ook in andere delen van de wereldbevolking het geval. Waar emoji’s een manier van communiceren zijn en een manier zijn om jezelf uit te drukken voelt de globale baardgemeenschap zich ondergewaardeerd. In een zekere vorm voelen zij zich zonder deze emoji kaal. En ook mensen die met mensen met baardgroei te maken hebben voelen een leegte. Vandaar dat een groep mensen via deze website heeft besloten een einde te maken aan dit gemis. Door digitale ‘handtekeningen’ in te zamelen willen zij genoeg aandacht vestigen op de nood voor de baard emoji zodat-ie hopelijk gauw werkelijkheid wordt. Meer dan tweeduizend mensen hebben hun steun al betuigd, maar dat is natuurlijk nog lang niet genoeg!

Steun deze wereldverbeteraars

Het is een nobel streven om de baard emoji werkelijkheid te laten komen. De nood voor deze emoji is namelijk hoog. Help jij deze wereldverbeteraars een handje? Door naar de site toe te surfen en je digitale steun te betuigen doe je dit al. Kom; laten we er samen voor zorgen dat de komst van de baard emoji een feit wordt!

Reageer op artikel:
Baardliefhebbers verenigt u: onderteken deze petitie voor de baard emoji
Sluiten