Baas! Drone filmt man die stiekem ligt te zonnen op een windmolen

In de zomer is rustig in de zon zitten er meestal niet bij… Terrassen zitten vol, en in het park of op het strand kun je je kont niet keren. Sommige mensen gaan érg ver om in hun eentje van de rust en stilte te genieten!

De man op de windmolen

Kevin Miller was op vakantie in Rhode Island, en besloot een rondje te vliegen met z’n drone. Er stonden twee enorme windmolens in het gebied, die niet in gebruik waren. Bij één van de molens was het deurtje open, dus Miller dacht dat er onderhoud gepleegd werd. Dat vond Miller wel interessant, dus besloot hij z’n drone naar boven te sturen.

Tot zijn verbazing trof hij een oude baas, die in stilte lag te zonnen! Nou ja, in stilte… Toen hij de drone opmerkte werd hij een beetje geagiteerd. ‘Weg met dat ding! Ik zit hier voor m’n rust!’ En gelijk heeft ‘ie!

In eerste instantie twijfelden we een beetje… Is dit echt, of een (knappe) CGI-truc? We achterhaalden de locatie… en inderdaad: die windmolen staat daar echt! Het complex dat je in de verte ziet liggen is de Portsmouth Abbey School. Schijnbaar is deze durfal docent aan dit instituut.

Hopelijk komt hij hierdoor niet in de problemen. Helaas is hij z’n favoriete afgelegen plekje nu waarschijnlijk wel kwijt…

Check ook:

Reageer op artikel:
Baas! Drone filmt man die stiekem ligt te zonnen op een windmolen
Sluiten