Ouders opgelet: Lidl verkoopt must-have gadget voor jou en je kind

Als je voor het eerst ouder wordt dan zul je misschien wel hebben gemerkt hoe veel producten er op de markt zijn die het ouderschap een klein beetje makkelijker maken. Kinderwagens worden steeds geavanceerder en ook de babyfoon is niet meer wat hij is geweest. De meeste van deze innovaties komen ten goede van je eigen (en je kindje’s) nachtrust. De handige thermometer die de Lidl deze week verkoopt is een van de gadgets die je als ouder van een baby of een jong kind niet kunt missen.

Lidl helpt je slapend de temperatuur op temeten

We kunnen met zijn allen beamen dat het ouderschap niet perse ten goede komt van onze weerstand. Als je kind ziek is, dan ben jij dat vaak ook. En andersom. Wanneer je kind of baby koorts heeft kan dit stressvol en best angstig zijn. Al helemaal als je kindje jonger dan drie maanden is. Daarom is het belangrijk om een goede baby thermometer in huis te hebben om zo snel mogelijk een accurate temperatuur te meten.

Thermometers zijn gelukkig meegegroeid in ons digitale tijdperk. De ouderwetse ‘bips-thermometer’ wordt bijna niet meer gebruikt. En waarom zou je, als er veel gebruiksvriendelijkere thermometers verkrijgbaar zijn die sneller én accurater werken?!

Lidl
Bron: Pixabay Pixabay

Er zijn veel verschillende thermometers op de markt die speciaal zijn ontwikkeld voor babies en kinderen. Deze apparaten zijn vaak erg prijzig. Gelukkig zijn er alternatieven voor wie een minder grote portemonnee heeft, maar wel behoefte heeft aan een goede thermometer. Neem bijvoorbeeld de digitale thermometer van de Lidl. Deze kost je deze week nog geen 10 euro en is zeer geschikt voor het meten van temperatuur op verschillende plekken op het lichaam. Dit laatste is met name ideaal voor het meten van temperatuur op het voorhoofd van slapende babies.

De dagen waarop je gewoonweg je handpalm op de voorhoofd van je baby legde om de temperatuur te checken zijn verleden tijd. Wat zeggen we, lang geleden verleden tijd. Deze handige en snelle thermometer helpt je snel vaststellen of je kind extra zorg nodig heeft, of dat je het toch nog even kunt aankijken.

Lidl
Bron: Lidl (Bron: Lidl)

Een multifunctioneel apparaat voor een blije baby

Een andere handige feature van deze thermometer is dat je hem ook kunt gebruiken voor het meten van de temperatuur van andere voorwerpen of vloeistoffen. Weet je niet zeker of de melk voor je baby te warm is, of vind je het lastig om zelf aan te voelen of de kruik te warm is, dan kun je vertrouwen op deze thermometer. Bepaal de juiste temperatuur zodat je altijd kunt dubbelchecken of alles oké is.

De multifunctionele thermometer is nu online te koop.

Durf jij je baby na het meten van de temperatuur nog niet alleen te laten? Check dan deze super zoete wearable die je baby ‘s nachts in de gaten voor je houdt. Een goede nachtrust voor iedereen! Al blijft ‘goed’ natuurlijk relatief..

Reageer op artikel:
Ouders opgelet: Lidl verkoopt must-have gadget voor jou en je kind
Sluiten