Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Films & Series 24 februari 2020

Een levende Baby Yoda in huis hebben? Het kan met deze geweldige Animatronic Merch

Eind vorige week schreven, met een flink portie enthousiasme, over de komst van verschillende Baby Yoda merchandise. Ondanks de toffe dingen die we toen al tegenkwamen, zijn we het meest indrukwekkende stukje merchandise (blijkbaar) nog niet tegengekomen.

Hasbro komt namelijk met een Animatronic versie van Baby Yoda, dat het meest geliefde personage van The Mandalorian daadwerkelijk tot leven brengt. Hoe verschrikkelijk tof is dat?

Baby Yoda komt tot leven in je woonkamer

Hoe tof het ook is dat je een Funko Pop! in huis kan halen van Baby Yoda of hoe tof een t-shirt ook is: deze Animatronic Merch van Hasbro slaat alles. In samenwerking met Disney brengt de fabrikant het personage echt tot leven. In het persbericht laat Disney weten dat er naast tientallen producten die eerder aangekondigd werden, er eindelijk een nieuwe stap genomen kan worden. Een stap die in de vorm van The Child Animatronic Edition genomen wordt.

Op het eerste gezicht is dit personage ook daadwerkelijk iets dat we dolgraag in huis willen hebben. Niet alleen beweegt Baby Yoda uit zichzelf of sluit hij de ogen: hij is ook uitstekend in staat om The Force te gebruiken. En eerlijk is eerlijk: dat is alles wat je als fan van The Mandalorian wil hebben. Wij in ieder geval wel!

Productie laat op gang

De komst van Baby Yoda-merchandise is meer dan welkom. Sinds de lancering van The Mandalorian willen fans van Star Wars, of alleen van de serie, al aan de slag met merchandise. Alleen er was een klein probleem: het was er simpelweg nog niet. Jon Favreau heeft eerder al laten weten dat er aardig wat bij kwam kijken om Baby Yoda geheim te houden.

Zo was het bijvoorbeeld nog niet mogelijk om merchandise van Baby Yoda te produceren. De kans dat het personage uit zou lekken was namelijk ontzettend groot en dat is een risico dat Favereau niet wilde nemen. Dat Disney daar vervolgens naar luistert laat wel zien wat de invloed van de regisseur binnen de muren van het bedrijf is.

The Child Animatronic Figure is ook in Nederland te koop voor een prijs van €69,99.

Reageer op artikel:
Een levende Baby Yoda in huis hebben? Het kan met deze geweldige Animatronic Merch
Sluiten