Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 20 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Je eigen Baby Yoda in huis hebben? Hij is nu te bestellen!

The Mandalorian, dé original serie van Disney+, heeft het succes mede te danken aan de komst van Baby Yoda. En hoe tof is het dat je er nu ook eentje in huis kan nemen?

Vanwege het feit dat Baby Yoda een grote verrassing moest zijn voor kijkers van The Mandalorian, startte de productie van merchandise later dan normaal. Gelukkig is deze productie inmiddels zo goed als klaar en heb jij als fan de kans om een van de meest schattige Star Wars personages ooit in huis te halen. Vanaf nu is het mogelijk om figuurtjes en speelgoed van Baby Yoda te bestellen.

Baby Yoda in huis halen? Het kan!

In de Disney Shop, die te bereiken is via de website van Disney, is het mogelijk om merchandise van Baby Yoda in huis te halen. Het was via de webshop al mogelijk om spullen van The Mandalorian te kopen, maar elke referentie naar het schattige personage ontbrak nog. Daar komt met de komst van shirts, poppetjes en Funko Pop! verandering in.

Helaas worden we via de Nederlandse website direct doorgestuurd naar de website van het Verenigd Koninkrijk. Daar is bijvoorbeeld een Funko van Baby Yoda te halen voor 11 pond, wat gelijk staat aan 13 euro. Het enige probleem is dat het poppetje pas op 25 mei 2020 verwacht wordt. Wie hem in Nederlandse winkels, zoals Large, bestelt kan Baby Yoda al op 17 april verwachten.

Baby Yoda Funko Pop!
Funko Pop! (Afbeelding: Disney)

Ook is het mogelijk om een knuffel op schaal in huis te halen. Daarmee gaat een prijs van 21 pond gepaard, dat omgerekend een bedrag van 25 euro is. Dit poppetje is iets sneller in huis wanneer je hem in de webshop van Disney koopt. De verwachting is dat levering vanaf 24 april 2020 mogelijk is.

Baby Yoda knuffel
Als schattige knuffel (Afbeelding: Disney)

Of misschien schaf je wel liever Soft Toy aan van The Child. Deze kost je 30 pond, omgerekend 36 euro, en wordt op 22 april 2020 bezorg wanneer je hem nu al besteld.

Baby Yoda Soft Toy
Als Soft Toy (Afbeelding: Disney)

Kortom: grote fans van Baby Yoda kunnen volledig uit de voeten met de collectie aan fantastische merchandise!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Je eigen Baby Yoda in huis hebben? Hij is nu te bestellen!
Sluiten