Back 2 School: 5 gadgets om je schooljaar een stuk beter te maken

Back 2 School: het nieuwe schooljaar is aangebroken. Hij begint eigenlijk overal ter wereld anders dan hoe het schooljaar in 2019 begon. Wil je dit schooljaar beter beginnen dan je het schooljaar in 2019 eindigen? Er zijn altijd een paar gadgets die dit een stuk makkelijker maken.

Handige gadgets voor op school en voor het maken van huiswerk en opdrachten hoeven niet duur te zijn. Hieronder hebben we vijf verschillende back 2 school gadgets voor je op een rij om het nieuwe schooljaar goed mee af te trappen.

Betaalbare sterke laptop: Acer Swift 3

Als je student bent is een goede laptop onmisbaar. Er is namelijk niets vervelender dan een laptop die mankementen vertoont terwijl je midden in het schrijven van een paper zit of onderzoek doet voor een opdracht. Een goede laptop hoeft echter niet duur te zijn. De goede Acer Swift 3 laptop is bijvoorbeeld al te koop vanaf zo’n 650/750 euro. Daarvoor krijg je de Acer Swift 3 met Intel Core i5 processor, 8GB intern geheugen en een 14-inch beeldscherm.

Acer Swift 3 laptop
Acer Swift 3 (Afbeelding: Acer)

Draadloze muis

Of je nou veel of weinig gebruik maakt van je laptop; het werkt altijd lekkerder en sneller met een muis. Een draadloze muis is het handigst omdat er daarbij nooit een kabel in de weg ligt. Plug simpelweg de USB-ontvanger van de muis in je laptop en hij is klaar voor gebruik. Sommige draadloze muizen werken via Bluetooth, zoals deze simpele maar degelijke Microsoft Wireless Mobile Mouse 3600.

microsoft wireless muis back 2 school
Microsoft wireless mouse 3600 (Afbeelding: Microsoft)

Een goede wekker: Lidl’s iHome wekker met QI-oplader

Als je het nieuwe schooljaar goed wilt aftrappen begint dat met oprijd opstaan. Je Je verslapen is natuurlijk geen goede start van je dag, laat staan van je schooljaar. Wie bang is dat de batterij van zijn smartphone ‘s nachts leeg loopt en de wekker daardoor niet af gaat kan voor deze wekker van Lidl gaan. Deze wekker heeft een ingebouwd QI-oplaadstation. Leg je smartphone er ‘s nachts op zodat hij ‘s ochtends direct klaar is om te gaan.

Wekker QI Lidl
iHome wekker (Afbeelding: Lidl)

Back 2 school met hoofdtelefoon met noise cancelling

Het is te makkelijk om afgeleid te worden tijdens het studeren en leren. Je kunt jezelf opsluiten in de bieb of in een stille lege kamer met alleen een bureautafel, maar je kunt jezelf ook afsluiten van de drukte met een handige koptelefoon. Als die noise cancelling heeft heb je geen last van wat er allemaal om je heen gebeurt. Draag deze hoofdtelefoon alleen niet in college of in de klas. Dat schijnen docenten niet echt te waarderen.

Benieuwd wat de beste noise cancelling koptelefoons zijn van 2020? Check ze hier.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700. (Afbeelding: Bose)

Nooit een lege batterij dankzij een powerbank

Aan een smartphone of laptop met een lege accu heb je niks. Als je onderweg bent of niet in de buurt bent van een stopcontact is een powerbank je redding. Dan kun je in ieder geval je studierooster op je smartphone of laptop bekijken zodat je op het juiste moment back 2 school gaat.

Let bij de aankoop van een powerbank op dat je er een kiest met voldoende capaciteit. Zo kan een powerbank met 10.000 of 20.000 je apparaat meerdere keren opladen. Daarnaast is het altijd goed om te checken of de powerbank alleen smartphone oplaadt of dat hij je laptop ook opnieuw van power kan voorzien.

Morphie power station plus XL powerbank
Morphie power station plus: Goede powerbank voor iPhone en iPad (Afbeelding: Morphie)
Reageer op artikel:
Back 2 School: 5 gadgets om je schooljaar een stuk beter te maken
Sluiten