Kiara Angelino
Kiara Angelino Apple 17 mrt 2017

Terug naar de jaren tachtig met deze vintage iPhone 7 Plus

Als je in vooruitgang gelooft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Toch vinden wij het leuk om zo nu en dan naar het verleden te knipogen. Het duurt namelijk nog wel even voordat de iPhone 8 op de markt komt. Daarom zetten wij deze ‘vintage’ iPhone 7 Plus in het zonnetje.

Het klinkt misschien elitair, maar aangezien de iPhone 7 al een tijdje op de markt is, oogt het design wat gewoontjes. Dit retrodesign geeft de iPhone dan ook een nieuwe unieke twist. Een échte ’80’s look. Alsof je met een Macintosh in je broekzak loopt.

retro iPhone 7

Een iPhone zoals de legendarische Macintosh

Het design van de iPhone is door het bedrijf ColorWare gemaakt. Het bedrijf koopt de iPhones in en past het design aan. Logisch. Op de achterkant vind je het oude regenbooglogo van Apple. Verder is de achterkant beige. De oorspronkelijke kleur van de aangepaste iPhones is zwart. Dit betekent dus dat de schermranden zwart zijn.

retro iPhone 7

Check op de achterkant de tekst ‘1 of 25’. Je moet er dus snel bij zijn om er één van de 25 te bemachtigen.

Is deze retro-iPhone onder de motorkap ook anders?

Deze iPhone is niet zoals de Nokia 3310, die een nieuw design en betere specificaties heeft gekregen. Alles onder de motorkap blijft namelijk hetzelfde. De retro-iPhones behouden het Full HD-display en de vingerafdruksensor. De iPhones beschikken over 256 gigabyte aan opslag. Er is dus geen keuze uit een 32GB- en 128GB-variant.

En wat mag dat dan kosten?

De iPhone 7 Plus 256GB kost zonder het retrodesign al een flinke duit. Met de retro-look kost ‘ie zo’n 1900 dollar, dat is twee keer zo duur.

Wat maakt ColorWare nog meer?

ColorWare maakt meer dan alleen telefoondesigns. Neem onderstaande AirPods als voorbeeld. Ze kunnen helemaal naar jouw smaak worden aangepast. Je kunt de kleur per AirPod bepalen. Ook kan de kleur van de houder worden aangepast. Met de retro-iPhone en gekleurde oortjes weet jij zeker dat je met unieke accessoires rondloopt.

AirPods

Wil je de retro-iPhone hebben? Dan moet je snel zijn, want de retro-iPhones zijn alleen verkrijgbaar binnen een bepaalde tijd. Krijg jij ook geen genoeg van Apple-gadgets? Bekijk dan in dit artikel deze mini Macintosh-oplader voor Apple Watches.

Reageer op artikel:
Terug naar de jaren tachtig met deze vintage iPhone 7 Plus
Sluiten