Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 15 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Bad Ass Badeendjes: je favoriete gamepersonages in het sop

Wanneer jouw huis al vol staat met Amiibo en Funko Pops en dat al een reden voor ruzie is tussen jou en je geliefde, dan hebben we slecht nieuws. Dankzij een nieuwe serie aan badeendjes kun je min of meer afscheid nemen van je relatie.

Uiteraard is dat een beetje overdreven, maar ik kan me voorstellen dat deze nieuwe reeks voor de verzamelaars funest gaat zijn. De zogenaamde Tubbz badeendjes serie kent vele verschillende badeendjes van verschillende games.

Lekker in bad met je gaming badeendjes

De Tubbz-badeendjes worden door het bedrijf Numskull Design naar buiten gebracht. Ze zijn de samenwerking aangegaan met meerdere partijen en hebben zodoende diverse licenties naar binnengehaald. Op die manier kunnen ze badeendjes op basis van films, comics en games naar buiten brengen. Zo kun je aan de slag met badeendjes uit het DC-universum, Lord of the Rings en Ghostbusters wanneer je fan bent van comics en films.

Badeendjes
Street Fighter badeendjes Bron: Tubbz

Heb je iets meer met games? Dan is de keuze eigenlijk een stuk groter. Denk daarbij aan badeendjes uit series als Crash Bandicoot, Spyro the Dragon, Doom, Fallout, Skyrim, Resident Evil, The Last of Us, Street Fighter en meer. De meeste eendjes zijn daarbij schattige versies van de diverse gamehelden, maar wanneer je meer iets met zombies en andere rariteiten hebt, dan kun je ook met smerigere eendjes aan de slag. Hieronder bijvoorbeeld de serie van The Last of Us.

Badeendjes
The Last of Us (Bron: Tubbz)

De badeendjes worden geleverd als een eendje in een eigen bad. Wanneer je dus iemand bent die graag alles netjes wilt houden, dan kun je ze dus gewoon in de verpakking laten en tentoonstellen. Ik denk echter zelf dat het leuker is om lekker met ze in bad te gaan. De serie moet ergens tussen april en mei op de markt komen en verschijnt in eerste instantie in de Verenigde Staten. Meer over de reeks vind je op de officiële website. Liever gewoon lezen over games? Dan kun je hier terecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bad Ass Badeendjes: je favoriete gamepersonages in het sop
Sluiten