Daniel Koster
Daniel Koster 25 mrt 2016

Balluga vindt het bed opnieuw uit en rekent daarbij af met gesnurk

Slaap is belangrijk en waar het af is te raden om je smartphone voor het slapen te checken zijn er andere doorslaggevende factoren, zoals je bed. Het komt hierbij vaak genoeg voor dat je niet kunt slapen. Je ligt niet lekker, je partner moet naar het toilet waardoor je niet meer in slaap kunt komen, je wederhelft ligt weer eens te snurken enzovoorts. Er zijn allerlei zaken die het in slaap vallen hinderen. Het slimme Balluga bed biedt voor al deze zaken een oplossing!

Het slimme Balluga bed laat je heerlijk slapen

De ontwerpers van het Balluga bed liepen dezelfde problemen tegen het lijf als we allemaal doen bij het slapen. Zij besloten zich echter niet bij de pakken neer te liggen en met een bed te komen dat afrekent met deze problemen. Het resultaat was het heruitvinden van het bed. Het Balluga kent een modern ontwerp en moderne innovaties om je de volledige controle over het slapen te geven. Zo kun je de stevigheid van het bed aanpassen. Wil je wat zachter liggen? Met een druk op de knop geregeld. Dit doe je via de bijgeleverde applicatie of met de afstandbediening die via touch werkt.

Nooit meer te koud of te warm én nooit meer snurken

Daar blijft het echter lang niet bij. Het bed kent namelijk twee zijden die je apart van elkaar kunt verwarmen of koelen. Zo kent je bed in elk seizoen een heerlijke temperatuur. Daarnaast kent het bed een sensor die geluid meet. Zodoende kan het bed dus ‘horen’ of iemand bomen aan het zagen is in zijn slaap. Is dit het geval? Dan past het bed je houding aan waardoor je hoofd anders ligt. Hierdoor zou je moeten ophouden met snurken. Dat is niet de enige sensor die het bed kent.

Slimme sensoren die het bed hemels maken

Het bed kent nog meer slimme sensoren. Zo zijn er sensoren in het bed aangebracht die jouw drukgevoelige punten kennen. De massage stand van het bed richt zich vervolgens op deze punten om je ultieme rust en ontspanning te bieden. Ook kent het bed een sensor die het merkt wanneer jij uit bed stapt ‘s nachts of ‘s ochtends. Normaliter doe je dan het licht aan en wordt je partner wakker. Het bed kent echter licht van verstelbare kleuren die onder het bed aangaat. Hier heeft je wederhelft geen last van, maar laat jou je weg door het donker navigeren!

WANT!

Wauw dit bed, dat ook nog je slaap monitort en compatibel is met je wearable, smartphone en tablet, is toch hemel op aard? Het enige waar wij bang voor zijn is dat we ons bed niet meer uitkomen omdat-ie zo lekker ligt en in allerlei behoeften voorziet. Heb jij deze angst niet of is het bed gewoon té chill om te weerstaan? Dan kun je ‘m hier voor 1075 euro bestellen exclusief negentig euro aan verzendkosten!

Reageer op artikel:
Balluga vindt het bed opnieuw uit en rekent daarbij af met gesnurk
Sluiten