Bang & Olufsen komt met Beoplay E8 2.0 oordopjes en draadloos oplaadbare case

We gaan steeds meer richting een draadloze wereld en dat zien we onder andere terug als we kijken naar headphones en oordopjes. Enerzijds gaan steeds meer mensen voor Bluetooth oplossingen, zodat ze niet meer hoeven te priegelen met draden. Anderzijds worden we er ook een beetje toe gedwongen door het verdwijnen van de headphone jack op steeds meer smartphones. En als je dan toch voor draadloos gaat, kun je evengoed voor iets gaan dat ass kickt. En daar kan Bang & Olufsen je binnenkort aan helpen met hun vernieuwde Beoplay E8 oordopjes en eindelijk een oplaadcase, die zelf draadloos opgeladen kan worden.

Bang & Olufsen Beoplay E8

Als je denkt aan draadloze oordopjes, denk je waarschijnlijk aan Apple‘s AirPods. Waarschijnlijk zijn het ook de bekendste draadloze oordopjes en de dingen staan zelfs bij veel Android gebruikers hoog op het verlanglijstje. Vergeleken met de AirPods is de Bang & Olufsen Beoplay E8 echter wel van een heel ander niveau en eigenlijk is dat ook niet zo gek. Bang & Olufsen is natuurlijk gespecialiseerd in audio en staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn audioproducten.

Bang & Olufsen Beoplay E8

Draadloos oplaadbare case

De Beoplay E8 is dus al een absolute aanrader, maar toch is het misschien verstandig om ze toch niet te kopen. Bang & Olufsen heeft namelijk een opvolger aangekondigd: de Beoplay E8 2.0.  Helaas is er nog weinig bekend over de nieuwe oordopjes, maar een belangrijk verschil met met de E8 is dat de nieuwe oordopjes vergezeld worden van een case die draadloos opgeladen kan worden. Dit is een feature waar Apple volgens de geruchten mee bezig zou zijn voor zijn nieuwe AirPods case, maar het ziet ernaar uit dat B&O er toch eerder mee komt. Verder zou je de case ook gewoon kunnen opladen via de aanwezige USB-C poort, als je geen draadloze oplader hebt.

Bang & Olufsen Beoplay E8

De Beoplay E8 2.0 zal vanaf 14 februari beschikbaar zijn via de Bang & Olufsen website en geselecteerde verkooppunten voor omgerekend 306 euro. Als je toevallig de Beoplay E8 al hebt, kun je de nieuwe case kopen voor 175 euro. In de tussentijd zouden ook Amazon en Google bezig zijn met nieuwe oordopjes als antwoord op Apple’s AirPods.

Androidcentral

Reageer op artikel:
Bang & Olufsen komt met Beoplay E8 2.0 oordopjes en draadloos oplaadbare case
Sluiten