Ilona Braam
Ilona Braam Home 9 nov 2017

Bang & Olufsen introduceert Beoplay M3: compacte speaker met overweldigend geluid

Bang & Olufsen introduceert vandaag het kleinste lid van de speakerfamilie: de BeoPlay M3. Hoewel het apparaatje compact is, levert hij een overweldigend geluid en is hij ontworpen om een prominente plek in huis in te nemen. Zoals altijd staat de luisteraar voorop en er kan niet anders gezegd worden, dat dat het een indrukwekkend kleintje is.

Simpel silhouet met premium afwerking

De BeoPlay M3 is ontworpen door de bekroonde ontwerpster Cecilie Manz en ziet eruit als een schattig klein cilindertje. Hoewel het silhouet eenvoudig is gehouden, ziet het apparaat er premium en goed afgewerkt uit. Rondom de speaker lopen lijnen, welke de aandacht vestigen op de verwisselbare cover. Door deze cover kun je de speaker aanpassen, zodat hij zich in elk interieur mengt. Hij word geleverd met een cover van een hoogwaardige, akoestisch transparante wolmix of één van geparelstraald en geanodiseerd aluminium.

Bang & Olufsen BeoPlay M3

Mens en niet technologie staat voorop

Dit nieuwe familielid past perfect binnen de B&O filosofie, waarin de mens voorop staat en niet de technologie. De speakers moeten om de juiste manier aandacht krijgen. Er wordt dus niet simpelweg gegooid met interessant klinkende technologieën, maar de focus is op het geluid, een makkelijk te gebruiken interface en een design dat je interieur verwarmt.

Bang & Olufsen BeoPlay M3

Technologie BeoPlay M3 toch ook in orde

Maar natuurlijk mag de technologie van de BeoPlay M3 er ook wezen. Het apparaat combineert namelijk technologieën en features van de grotere B&O producten, zoals adaptive bass linearization, de geavanceerde digitale geluidsverwerking en het mechanisme tegen thermische en mechanische overbelasting. Daarnaast vinden we een 3,5 inch op maat gemaakte long stroke midwoofer voor de lage en middentonen. De hogere tonen neemt de soft dome tweeter met neodymium magneten voor zijn rekening. Voor een perfecte luisterervaring hebben de B&O geluidstechnici de M3 op gehoor afgestemd.

Bang & Olufsen BeoPlay M3

Muziek luisteren via Bluetooth, AirPlay en Chromecast

Je muziek kun je rechtstreeks via Bluetooth op het apparaat afspelen. Ook kun je natuurlijk je favoriete tracks via je smartphone of tablet streamen. Daarnaast kan de M3 via wifi verbonden worden met de multiroom speakers van B&O, zodat je je muziek door het hele huis af kunt spelen. Verder is Chromecast ingebouwd en ondersteunt de speaker Apple AirPlay en QPlay 2.0. Vanaf 2018 wordt ook AirPlay 2 ondersteund.

Bang & Olufsen BeoPlay M3

Bestellen in Natural en Black kleuren

De BeoPlay M3 is beschikbaar in de uitvoeringen Natural en Black. Later zullen er ook modellen komen in seizoenskleuren. Vanaf vandaag is de speaker beschikbaar via de BeoPlay website voor 299 euro. Een muurbeugel kun je kopen voor 49 euro. Verder kun je natuurlijk de verwisselbare covers ook aanschaffen. De wollen cover kost je 59 euro en die van aluminium 69 euro.

Waar BeoPlay voor geluid is, verzorgt BeoVision (je raadt het al) voor beelden. Samen met LG heeft Bang & Olufsen de handen ineengeslagen om indruk te maken met de BeoVision Eclipse televisie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bang & Olufsen introduceert Beoplay M3: compacte speaker met overweldigend geluid
Sluiten