B&O brengt slimme Bluetooth speaker uit: retro look en geluid van de toekomst

Wie op zoek is naar een speaker met goed geluid, een stylish design, en daar aardig wat geld voor over heeft is bij Bang & Olufsen (B&O) aan het goede adres. B&O Play heeft deze week een nieuwe Bluetooth Speaker gelanceerd die aan al het bovenstaande voldoet.

Slimme Bluetooth speaker met de bekende functies

De nieuwe speaker in de collectie van B&O heet de Beoplay P6. Het is de tweede draagbare speaker die B&O Play op de markt heeft gebracht. De speaker is voorzien van een microfoon zodat hij is te linken aan de spraakassistent van je smartphone. Welke spraakassistenten het apparaat ondersteunt is alleen niet bekend. De speaker werkt ook met een USB-C kabel.

Bluetooth speaker

De Beoplay P6 heeft een aluminium behuizing en is voorzien van een leren bandje waaraan je hem kunt dragen. Daarnaast gaat de batterij volgens B&O 16 uur mee. Een prima speaker om een dagje mee het park in te nemen dus. Als je hem weer moet opladen kost je dat zo’n drie uur.

De nieuwe speaker van B&O uit de Beoplay collectie is voorzien van een knop die voor verschillende taken kan worden gebruikt. Met deze knop kan bijvoorbeeld de spraakassistent worden ingeschakeld op je smartphone en je kunt er telefoongesprekken mee opnemen.

Bluetooth speaker

360-graden geluid: get the party started

De P6 speaker heeft ingebouwde stereo speakers die in tegenovergestelde richting staan. Hierdoor ontstaat er volgens B&O een geluid dat een ruimte 360 graden met geluid vult.

Het ‘probleem’ met speakers van B&O is eigenlijk altijd de prijs. In vergelijking met andere bluetooth speakers is dit exemplaar toch wel aan de prijzige kant. We hadden ook niet anders verwacht. Heb jij ongeveer 322 euro over voor een mooi uitziende draagbare speaker met een prima sound? Dan kun je de Beoplay P6 vanaf 23 april online scoren.

Bluetooth speaker

Bang & Olufsen heeft nog meer mooie nieuwe speakers uitgebracht dit voorjaar. Benieuwd? Lees er hier meer over.

Reageer op artikel:
B&O brengt slimme Bluetooth speaker uit: retro look en geluid van de toekomst
Sluiten