Prachtige productlijn Bang & Olufsen speelt perfect in op een flexibele woonomgeving

Nederlanders kiezen er steeds vaker voor om in de stad te wonen. Grote huizen met tuin worden ingeruild voor compacte woningen met dakterras of balkon. Vreemd zul je wellicht denken, maar met minder vierkante meters kun je een prachtige flexibele woonomgeving creëren. Als je maar over de juiste gear beschikt. Bang & Olufsen speelt hier met de productlijn ‘Flexible Living’ perfect op in.

Neem chef Joris Bijdendijk als voorbeeld. Voor hem zijn samen koken, muziek luisteren en eten één van de belangrijkste zaken in zijn leven. Een flexibele woonomgeving past hier perfect bij:

Geen huis is zonder goede audio compleet

Geen huis is compleet zonder een knap stuk audio. Het liefst waar en wanneer je maar wilt. Of je nou op de bank chillt of voor een groep vrienden kookt, onderdeel van het recept voor een fijne avond is je favoriete muziek in high quality geluid. Uit een speaker die natuurlijk perfect door het interieur wordt opgenomen.

Met ‘Flexible Living’ gaat B&O mee in de interieurtrend waarin meubels en objecten vooral praktisch moeten zijn, maar er ook goed uit zien.

Maak kennis met de BeoSound 1 en BeoSound 2. Beide speakers bieden een 360-graden geluidsperformance zodat een grote ruimte wordt gevuld. Daarnaast beschikken beide speakers over een subtiele draai- en touch-bediening zodat iedereen de speaker kan bedienen. Toch verschillen ze van elkaar. #FlexibleLiving

BeoSound 1: draadloos en draagbaar

Met de BeoSound 1 is een wirwar aan kabels verleden tijd. Daarbij is de speaker speciaal ontworpen voor mobiliteit. Het bijzondere design van solide aluminium zorgt ervoor dat-ie in de woonomgeving mooi wordt opgenomen.

Via de BeoMusic App stream je de muziek naar de speaker en worden diensten als Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn uiteraard ondersteunt. Datzelfde geldt voor Google Cast, Bluetooth, AirPlay en DLNA.

BeoSound 2: net wat krachtiger

De BeoSound 2 is een luidsprekersysteem dat krachtiger dan zijn broertje is. Deze speaker beschikt over de BeoLink Multiroom Technology zodat alle Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem zijn samen te voegen.

Minimalistisch design en flexibiliteit bereiken ook de beeldbuis

Een televisie zal altijd een belangrijk onderdeel in huis blijven. Ook al neemt lineair tv-kijken af, wij streamen films en series alsof ons leven ervan afhangt. Een televisie moet echter wel voldoen aan de eisen van de moderne levensstijl. Denk aan flexibiliteit, connectiviteit en topkwaliteit: welkom BeoVision Horizon TV.

Hierdoor creëer je een kijk-vrijheid. Of je nou op de bank, in de keuken of in bed ligt, de televisie rol je overal mee naartoe.

Flexibiliteit

De 4K Ultra HD TV van Bang & Olufsen biedt beeldoptimalisatie voor de verschillende kijkomstandigheden op de diverse plekken. Maar dan moet je ‘m natuurlijk wel eenvoudig naar diverse plekken kunnen brengen. Dit kan met de 360-graden draaiende vloerstand of met de rijdende standaard.

Hierdoor creëer je een kijk-vrijheid. Of je nou op de bank, in de keuken of in bed ligt, de televisie rol je overal mee naartoe.

Connectiviteit

Anno twintigzestien kun je natuurlijk niet meer over een televisie beschikken die niet connected is. De BeoVision Horizon TV is met het Android TV-platform uitgerust. Hierdoor heb je met één druk op de knop toegang tot allerlei entertainment-apps. Google Cast zit overigens ook in de televisie geïntegreerd dus kun je allerlei content vanuit je smartphone eenvoudig naar de tv streamen.

Topkwaliteit

Wie Bang & Olufsen een beetje kent weet dat het merk voor niets minder dan topkwaliteit gaat. Verwacht dan ook krachtig geluid en haarscherp beeld dat aan de lichtomstandigheden van de ruimte wordt aangepast.

Het frame is van zwart aluminium gemaakt en vind je de speakers achter de aluminium lamellen. Deze lamellen zijn zo ontworpen dat het met de akoestische prestaties wel goed zit.

Je huis omtoveren tot een flexibele woonomgeving?

Ben jij continu bezig om je huis zo multifunctioneel en flexibel in te richten? Dan verwacht je natuurlijk ook dat audio- en video-toepassingen aan deze levensstijl worden aangepast. Ontdek dan ook hier meer info over de nieuwe productlijn van Bang & Olufsen.

In samenwerking met Bang & Olufsen

Reageer op artikel:
Prachtige productlijn Bang & Olufsen speelt perfect in op een flexibele woonomgeving
Sluiten