Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 5 sep 2019

Bang & Olufsen brengt soundbar die AirPlay 2 en Chromecast ondersteunt

Wanneer je wilt genieten van beter geluid uit je televisie, dan doe doe je er goed aan om een soundbar in huis te halen. Het zit niet heel erg in de weg in het interieur en zorgt er voor dat je een veel betere ervaring krijgt wanneer je games speelt, je favoriete serie kijkt of geniet van een spannende film. Bang & Olufsen is daarbij een merk uit het hogere segment. Zij brengen een nieuwe soundbar op de markt die van verschillende markten thuis is.

Bang & Olufsen’s nieuwe soundbar

Het gaat om de Beosound Stage. En dat is pas de eerste soundbar van het bedrijf. Zoals we min of meer gewend zijn van het bedrijf is het er één die gelijk een eyecatcher is. Het houten omhulsel in combinatie met het stof van de speaker geeft je gelijk het gevoel dat je met een luxe product te maken hebt. Wanneer je een televisie hebt hangen, dan kun je de Beosound Stage er mooi onder hangen, zoals de onderstaande afbeelding goed laat zien. De grap is dan wel weer dat je geen enkele kabel ziet lopen, terwijl je het apparaat van stroom moet voorzien en met een HDMI-kabel aan je televisie moet koppelen.

Bang & Olufsen soundbar
Bang & Olufsen soundbar (Bron: Bang & Olufsen)

Naast het feit dat je hem kunt koppelen aan je televisie is hij ook in te zetten op andere manieren. Zo ondersteunt hij AirPlay 2 en Google Crhomecast, waardoor je hem op vele manier kunt inzetten. Verder maakt hij gebruik van Dolby Atmos, waardoor de muziek en films nog meer tot leven komen. Daarnaast kun je ook ‘ouderwets’ gebruik maken van een verbinding via WiFi en Bluetooth.

Dit najaar moet de Bang & Olufsen Beosound Stage soundbar op de markt komen. Dan heb je nog wel even om te sparen, want de goedkoopste versie gaat voor iets van 1750 dollar verkocht worden. Wil je meer lezen over het product? Kijk dan hier. Liever een soundbar voor een vriendelijker budget? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Bang & Olufsen brengt soundbar die AirPlay 2 en Chromecast ondersteunt
Sluiten