Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 4 sep 2018

Bang & Olufsen komt met rolbare speaker

Een goede speaker is een verademing in je huis. Het zorgt er voor dat muziek nog beter in de ruimte wordt verspreid of dat een film nog intenser binnenkomt. De laatste tijd zien we voornamelijk een mooie serie aan smartspeakers, die niet alleen goede audio verzorgen, maar je ook de mogelijkheid geven om alles in je huishouden via voice commands te besturen. Bang & Olufsen doet daar niet aan mee. Zij komen met een speaker die je kunt rollen om het geluid aan te passen.

De rollende speaker van Bang & Olufsen

Het is in elk geval weer eens iets anders. De speaker heeft ongeveer de grootte van een autowiel en wordt door het bedrijf de Beosound Edge genoemd. Hij is voorzien van een 10-inch grote woofer, een tweetal 4-inch grote drivers en een 0,75 inch tweeter.

Het geluid wordt aan beide kanten van de speaker er uitgegooid, waardoor het echt een ding is wat je midden in je kamer zou moeten zetten. En daarbij heb je de ruimte nodig, want door het ding rond te rollen kun bepalen hoe hard of zacht het geluid staat.

Mocht je van track willen wisselen, dan zit er aan de bovenkant ook een touch control waarmee je dat kunt aanpassen. Het bedrijf wil met deze speciale speaker de consument de mogelijkheid geven om echt iets unieks in huis te halen. Volgens hen is het iets dat perfect in elk interieur past en het mag gezien worden als een echte eyecatcher.

Bang & Olufsen

De speaker kan ook via Bluetooth op je telefoon of tablet worden aangestuurd. Daarnaast is het mogelijk om via AirPlay 2 en Chromecast er verbinding mee te maken. Op die manier is hij van verschillende markten thuis. En dat mag ook wel, want er hangt een flink prijskaartje aan dit ding. Voor 3.250 euro is hij straks van jou. Moet je alleen nog wel even wachten tot november, want dan komt hij op de markt. Meer toffe dingen over dit merk vind je hier.

Reageer op artikel:
Bang & Olufsen komt met rolbare speaker
Sluiten