Daniel Koster
Daniel Koster 17/08/2015

Bar Roulette stuurt je naar een willekeurige, populaire bar bij jou in de buurt

Maar kennis met Bar Roulette. De naam zegt het al een beetje. De app stuurt jou naar een random bar toe die zich in de buurt van jouw huidige locatie bevindt. Een leuk idee als je op zoek bent naar een toffe bar in een vreemde stad of als je met vrienden de uitdaging uit wilt gaan en in een random, leuke bar wilt eindigen!

Bar Roulette

Wat belangrijk is om meteen te noemen, is dat je niet zomaar naar een willekeurige bar toe wordt gestuurd. De applicatie selecteert namelijk enkel de populaire barretjes die zich bij jou in de buurt bevinden. De applicatie werkt via Uber en Yelp. Het enige wat jij hoeft te doen is via de applicatie een Uber bestellen. Vervolgens schakelt de app de hulp van Yelp in. Yelp kent een uitgebreide database aan bar-recensies. De applicatie selecteert op basis van deze recensies de populairste bar bij jou in de buurt en stuurt deze locatie, zonder dat jij weet welke locatie het is, naar de Uber-chauffeur. Je weet dus totdat het moment dat je arriveert niet waar je heen gaat. Een leuke manier om verrast te worden met (hopelijk) een leuke avond uit.

Web-app

Op dit moment is de applicatie enkel nog via je webbrowser te gebruiken. Check de site, log in met je Uber-account en je bent klaar om te gaan. Probeer ‘m uit zouden we zeggen en laat ons weten wat je er van vindt. Wij vinden het een leuke manier om een aparte draai aan je avond te geven!

Check ook:

Reageer op artikel:
Bar Roulette stuurt je naar een willekeurige, populaire bar bij jou in de buurt
Sluiten