Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Pop-Culture 14 apr 2018

Vergeet de barbecue dit weekend, deze draagbare smoker maakt vlees nóg lekkerder

Er zijn veel draagbare barbecues op de markt om een lekkere steak of wat ribbetjes te grillen in het park. Mocht je toe zijn aan wat variatie omdat je de barbecue zó 2017 is, dan is Ziv’s draagbare smoker misschien wel wat voor je.

Vlees roken op locatie

Hoe goed gegrild vlees ook is, het is toch lekker om zo nu en dan wat andere bereidingen uit te proberen. Het roken van vlees is een goede vervanging voor grillen Heen geeft het vlees echt een andere smaak. Je moet er alleen wel een beetje geduld voor hebben

Ondanks dat er veel draagbare barbecues bestaan zijn er maar weinig draagbare smokers te vinden die je makkelijk mee kunt nemen naar het park of een andere outdoorlocatie. Ziv’s draagbare smoker is een draagbare smoker die het roken van vlees op outdoorlocaties wel een stuk makkelijker maakt door het opklapbare ontwerp.

barbecue

Goede variant de op barbecue

Ziv’s Portable Smoker is op te vouwen tot een klein en plat pakketje waardoor hij in het bijbehorende koffertje past. Hierdoor kun je hem zo achter in de auto leggen of achterop je backpack bevestigen. Wanneer hij is uitgeklapt ziet de draagbare vleesroker er uit als een vierkante doos met een piramidevormig dakje er op.

Til het dakje van de kubus, hang of leg je vlees in de zwarte box, zet hem boven op een hittebron en roken maar! Een groot voordeel aan deze draagbare vleesroker is dat iedere hittebron geschikt is voor het roken van het vlees. Van houtskool tot houtjes, van een elektrisch kookstel tot de barbecue zelf, een alles werkt.

Het roken van vlees duurt in tegenstelling tot het grillen alleen wel lang (denk aan twee uur). Het roken van groenten, tofu en harde kazen (ja ook dat is goddelijk) gaat een stuk sneller en is ook zeker het proberen waard.

Houd je het liever nog even bij de gewone barbecue, check dan deze biologisch afbreekbare variant. Ideaal om mee te nemen het park in, de duinen, tijdens het kamperen, you name it!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vergeet de barbecue dit weekend, deze draagbare smoker maakt vlees nóg lekkerder
Sluiten