Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 sep 2019

Batman bestaat 80 jaar: vier het mee met onze prijsvraag

In 1939 maakte de wereld kennis met een nieuwe held in de vorm van Batman. Dit jaar bestaat Vleermuisman (zoals hij ooit prachtig werd vertaald) dus 80 jaar en dat is tijd voor een feestje. En dan niet een feestje waarbij een oudere man probeert tachtig kaarsjes op een taart uit te blazen, maar een feest met een speciale munt en een prijsvraag.

Win toffe Batman-prijzen

Het feestjaar wordt gevierd op 21 september met de wereldwijde Batmandag en in Nederland in het speciaal met een Batman Mirror Coin. Deze laatste wordt geslagen door de Koninklijke Nederlandse Munt. Deze speciale munt is een samenwerking tussen de KNM en Warner Bros ter ere van het tachtig jarige jubileum. Het is een munt waar er 8.000 exemplaren van worden gemaakt, waarmee het een mooi verzamelobject is. Je kunt op de munt schijnen met een zaklamp van de telefoon en door de weerkaatsing ontstaat dan het bekende Bat-signal.

Batman munt (Bron: KNM)
De set (Bron: KNM)

Om deze dag en deze speciale munt te vieren, hebben we in samenwerking met Warner Bros een mooie prijsvraag in de aanbieding. Daarbij geven we de speciale Batman Mirror Coin in combinatie met Batman Arkham Collection voor de Xbox One en een pak vintage spelkaarten in blik weg. Dat is de hoofdprijs van deze actie. Daarnaast hebben we nog drie troostprijs pakketten. Deze bestaan uit de eerder genoemde spelkaarten en een fietsbel.

Batman Arkham Collection
Batman Arkham Collection (Bron: Warner)

Om hier kans op te maken, vragen we je een mail te sturen naar [email protected]wayneparkerkent.com, waarbij je aangeeft kans te willen maken op dit pakket. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen snel en makkelijk op kunnen sturen.

Mocht je nou geen Xbox One hebben, maar wel benieuwd zijn naar een game uit de Batman Arkham-reeks, dan hebben we ook nog een gratis tip. Batman Arkham Knight is nu namelijk gratis bij je PlayStation Plus-abonnement.

Reageer op artikel:
Batman bestaat 80 jaar: vier het mee met onze prijsvraag
Sluiten