Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 22 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Batman is dood in de nieuwe game Gotham Knights

Op dit moment wordt het zogenaamde DC FanDome online event gehouden, waarin verschillende onthullingen en aankondigingen gedaan worden op het gebied van DC. En daarbij is er een nieuwe Batman-game aangekondigd in de vorm van Gotham Knights.

In Gotham Knights ga je niet aan de slag met Batman. In de cinematische trailer van de game komt naar voren dat Bruce Wayne, het alterego van Batman, waarschijnlijk dood is (hoewel dat ook in scene kan worden gezet). Met hem weg, is het aan een viertal andere helden om de badguys tegen te houden.

Maak kennis met Gotham Knights

In Gotham Knights kun je aan de slag met personages als Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin. Je kunt de game in je eentje spelen, maar de volledige ervaring moet ook coöperatief met twee spelers te spelen zijn. Dus als je een vriend of vriendin hebt die helemaal gek is van Batman-games, dan is dit een mooie kans om het samen te spelen. Je moet er alleen nog wel even op wachten. De game komt namelijk in 2021 uit. Bekijk hieronder de cinematische trailer.

Naast de cinematische trailer, zien we gelukkig ook wat gameplay, waardoor je een beetje een beeld krijgt van wat je straks kunt verwachten. Het lijkt een combinatie te gaan zijn tussen actie en stealth. Daarbij heb je de beschikking over verschillende gadgets om je te helpen. Bekijk de actie op dat gebied hieronder.

Een andere ontwikkelaar

Gotham Knights wordt overigens niet gemaakt door Rocksteady Games, die de belangrijke Arkham-trilogie heeft gemaakt. Zij gaan waarschijnlijk vannacht een Suicide Squad-game onthullen. Deze game wordt gemaakt door WB Games Montreal. Zij hebben Batman: Arkham Origins gemaakt, een prequel op de Rocksteady Games-trilogie. De nieuwe game komt uit op zo’n beetje alle spelcomputers. Dat is dus de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Batman is dood in de nieuwe game Gotham Knights
Sluiten