Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 24 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Batman-maker komt met Suicide Squad Kill the Justice League

Afgelopen weekend werd het DCFandome-evenement gehouden. Daarbij zagen we onder andere de aankondiging van de game
Gotham Knights. Maar ook werd daar de game Suicide Squad Kill the Justice League onthuld.

Suicide Squad Kill the Justice League is de nieuwe game van Rocksteady Studios. Dit is de ontwikkelaar die verantwoordelijk was voor de originele Batman: Arkham-trilogie en wat dat betreft zijn we erg benieuwd wat ze gaan doen met deze game.

Suicide Squad Kill the Justice League speel je met je vrienden

Als we kijken naar de onthulling van Suicide Squad Kill the Justice League, dan lijkt het wel iets weg te hebben van de Marvel’s Avengers-game. Zo is het mogelijk om de game in je eentje te spelen, maar ook coöperatief met vier spelers. Het gaat volgens de maker een coöperatieve third-person shooter worden die pas in 2022 verschijnt. De game komt dan uit op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X. Wat dat betreft is het dus nog wel even flink wachten voordat we er mee los kunnen gaan. De onderstaande trailer toont zodoende geen gameplay, maar zet enkel de sfeer van de game neer.

In Suicide Squad Kill the Justice League ga je aan de slag met Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomering en King Shark. Je bevindt je in de open wereld van de stad Metropolis en krijgt de opdracht om de aarde te redden van de verschillende superhelden van het DC-universum. Die lijken een beetje door te zijn gedraaid. Zo zien we in de trailer hoe Super-Man helemaal niet zo aardig is als dat we denken. Waarom de superschurken zouden gaan helpen? Ze hebben dodelijke explosieven in hun hoofd gekregen. Werken ze niet mee? Dan is het kaboem en zwaai maar lekker met je handje.

Variatie in gameplay

Omdat Suicide Squad Kill the Justice League pas in 2022 uitkomt, is er nog niet veel bekend over het project. Wat we wel weten is dat de vier verschillende personages beschikken over hun eigen vaardigheden. Daarnaast is het mogelijk voor spelers om wapens aan te passen en daarmee nieuwe vaardigheden aan te leren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Het team (Afbeelding: WB Games)
Suicide Squad Kill the Justice League
Super-Man is niet de grote held (Afbeelding: WB Games)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Batman-maker komt met Suicide Squad Kill the Justice League
Sluiten