Mark Hofman
Mark Hofman Pop-Culture 11 okt 2018

Epische nieuwe Batman Ninja film komt naar Netflix

Netflix gaat een heel hoop Batman fans blij maken. De rechten voor de fantastische nieuwe anime-film Batman Ninja zijn door het platform gekocht, wat betekent dat hij dus binnenkort gaat verschijnen. We kunnen je alvast vertellen dat Batman in anime stijl, het vetste is wat we in tijden hebben gezien! 

Batman Ninja naar Netflix

Er zullen genoeg mensen zijn die geen idee hebben wat Batman Ninja is. Geen probleem, we nemen je graag mee in de hype! Het project is afkomstig van Japan’s grootste talenten op het gebied van Anime. Jumpei Miszusaki, Kazuki Nakashima, Takashi Okazaki, Leo Chu en Eric Garcia hebben de film opgebouwd.

Epische nieuwe Batman Ninja film komt naar Netflix Epische nieuwe Batman Ninja film komt naar Netflix

Deze mensen waren onder andere verantwoordelijk voor films als Afro Samurai, Gurren Lagann en Supah Ninjas. Hierdoor krijgen personages als Batman en The Joker een uiterlijk die we nog niet eerder tegenkwamen. En dat is iets bijzonder goeds. Zo goed dat Warner Bros’ Mary Ellen Thomas er heel enthousiast over weet te praten.

En ook op het gebied van de cast is er weinig aan te merken op de serie. Roger Craig Smith (Batman), Tony Hale (The Joker), Grey Griffin (Harley Quinn), Yuri Lowenthal (Robin) en Eric Bauza (Two-Face), zijn onder andere te horen in de serie. En het mooiste van alles is nog wel dat Netflix inmiddels de rechten heeft gekocht voor deze serie.

Maar de vraag is natuurlijk of Batman Ninja ook in ons land verschijnt. De film verschijnt op 26 oktober op het streamingplatform, maar een officieel woord over een Nederlandse release ontbreekt. Echter heeft het Twitteraccount NXOnNetflix, die de wereldwijde releases bijhoudt over Netflix Originals, vermeld dat de serie gelanceerd wordt. En dat zou zomaar eens kunnen betekenen dat ook wij hem vanaf 26 oktober te zien krijgen.

Benieuwd naar Batman Ninja? Check dan onderstaande preview!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Epische nieuwe Batman Ninja film komt naar Netflix
Sluiten