Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 10 mrt 2019

Dit is de Battle Royale-modus van Battlefield 5

Toen Battlefield 5 tijdens de E3 van 2018 uitgebreid werd onthuld, werd duidelijk gemaakt dat ook deze game een Battle Royale-modus zou krijgen. Dit in navolging van Call of Duty Black Ops 4 en natuurlijk de populariteit van een game als Fortnite. Maar waar een game als Black Ops 4 gelijk gelanceerd werd met zo’n modus in de vorm van Blackout, daar werd besloten dat Battlefield 5 hem pas later zou krijgen. Deze maand moet hij verschijnen en nu hebben we de eerste beelden van Firestorm.

Maak kennis met Firestorm uit Battlefield 5

De beelden zijn nog niet officieel uitgebracht, maar dankzij een lek naar voren gekomen. Zo is de onderstaande trailer van een lage kwaliteit. De verwachting is dat een hoogwaardige kwaliteit trailer snel wordt uitgebracht. Maar ondanks dat de kwaliteit laag is, is het zeer de moeite waard om hem te bekijken om je een idee te geven van wat je straks te wachten staat.

De video is in zijn basis een tutorial van wat de uiteindelijk modus gaat worden. Zo leer je dat er drie wapenlevels in de game te vinden zijn, dat je geen classes hebt om mee aan de slag te gaan en dat je onderweg rugtassen kunt oppakken om meer gear mee te nemen. Ook kun je als je neergeschoten bent nog met je pistool schieten om jezelf zo nog te redden. Het is dan wel zaak dat je teamgenoten je op komen lappen.

Battlefield V

Ook zien we dat je in de Battle Royale-modus van de game aan de slag kunt gaan met de verschillende voertuigen die je kent uit de andere modi. Het is alleen nog de vraag wanneer we precies de modus kunnen verwachten. De planning was maart, dus wellicht is het nog maar een kwestie van weken.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is de Battle Royale-modus van Battlefield 5
Sluiten