Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 5 okt 2019

Battle Royale duikt op in files van Call of Duty: Modern Warfare

Over een paar weken is het zover. Dan kunnen we Call of Duty: Modern Warfare in huis halen. Een paar weken geleden hadden we al de optie om aan de slag te gaan met de beta en dat smaakte naar meer. Ook een presentatie van de singleplayer-modus van afgelopen week was erg goed, waardoor het heel raar moet gaan lopen als dit geen toffe game is. Ten op zichte van zijn voorganger, Call of Duty: Black Ops 4, mist de game echter één modus: de Battle Royale-modus. Maar die kan zomaar komen.

De Battle Royale-modus in Call of Duty: Modern Warfare

Wanneer je Call of Duty: Modern Warfare op 25 oktober in huis haalt, dan is er al een optie in de multiplayermodus om met twee teams van 32 spelers tegen elkaar te spelen. Daarmee is het al een beetje Battlefield-achtig. Maar wellicht dat dat straks het begin is. Zogenaamde dataminers zijn in de files gedoken van de game. En daar zouden ze er zijn achtergekomen dat er een melding wordt gemaakt van Battle Royale.

Call of Duty Modern Warfare
De gewone multiplayer

In de files vind je zo’n beetje elke speelmodus die in de game zit. Denk daarbij aan Team Deathmatch, Domination en Kill Confirmed. Dat zijn modi die voor zich spreken. Maar daar tussen staat dus ook Battle Royale, met als beschrijving ‘Eliminate Everyone. Survive.’ Het is overigens niet voor het eerst dat er iets verschijnt over Battle Royale in combinatie met Call of Duty: Modern Warfare. Tijdens een multiplayer-evenement waarbij we aanwezig waren, gaven de ontwikkelaars al aan dat er naar wed gekeken en dat het mogelijk was dat zo’n modus er uiteindelijk in zou komen.

De vraag is echter wanneer dat gaat gebeuren. Als we ons geld zouden moeten inzetten, dan zouden we een toevoeging in maart van 2020 verwachten. Dat zou een mooi moment zijn om iedereen weer naar de game toe te halen nadat de eerst golf aan gamers is geweest. Wil je Call of Duty: Modern Warfare op dag één in huis hebben, dan kun je hem hier scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Battle Royale duikt op in files van Call of Duty: Modern Warfare
Sluiten