Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gaming 12 februari 2020

Battle Royale-mode Call of Duty: Modern Warfare zo goed als bevestigd

Het is inmiddels zo goed als zeker dat Call of Duty: Modern Warfare voorzien wordt van een Battle Royale-mode.

Naast het feit dat de modus ook al even opdook in een nieuwe trailers, lijkt Activision er ook in-game mee bezig te zijn. Via een omweg is het namelijk mogelijk om het nieuwe speelveld, ook al is dat in lage kwaliteit, te ontdekken.

Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale

Ryan B, die op het internet beter bekend is als de YouTuber PrestigeIsKey, deelt op Twitter een aantal beelden vanaf dat speelveld. Volgens de beste man is het speelveld voor de Battle Royale-modus te betreden via de nieuwe multiplayermap Atlas Superstore. Wanneer je deze map in een private match betreedt, in de speciale toeschouwersmodus, en de COD Caster activeert is het mogelijk om het speelveld te bewonderen.

Hieronder de tweet waarin de eerste beelden te zien zijn:

Uiteraard heeft iemand dit ook al zelf geprobeerd en de beelden vastgelegd. In dit geval neemt YouTuber LLIMIT je mee naar het speelveld:

Eerdere geruchten

Geruchten over een Battle Royale-mode voor Call of Duty: Modern Warfare gaan al langer rond. Zo werd er maandag, door dezelfde Ryan B, al gesproken over een afgesloten gedeelte in de game waar de tekst ‘Classified’ bij staat. Vorig jaar publiceerde een dataminer al een plattegrond van het speelveld, die perfect in lijn lijkt te liggen met de beelden die we hierboven hebben gezien.

De nieuwe Battle Royale-mode moet ruimte bieden voor zo’n tweehonderd spelers en is toegankelijk voor solo’s, duo’s en squads. Het speelveld beschikt mogelijk over een vliegveld, een stad, een dam, een haven en een televisiestation. Wat we tot nu toe gezien hebben ligt goed in lijn met hoe de Blackout-mode, de Battle Royale uit Call of Duty: Black Ops 4, hebben gezien. De vraag is op dit moment wat voor nieuwe elementen deze variant te bieden heeft.

Wat we in ieder geval al wel weten is dat het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare begonnen is. Wat je daar van mag verwachten is hier te lezen.

 

Reageer op artikel:
Battle Royale-mode Call of Duty: Modern Warfare zo goed als bevestigd
Sluiten