Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 3 sep 2020

Battle Royale x Mario in Super Mario Bros. 35

Vandaag is de 35e verjaardag van Mario en dat heeft Nintendo aan gegrepen om flink wat nieuws naar buiten te brengen. Mocht je iets anders willen op het gebied van Battle Royale, dan lijkt Super Mario Bros. 35 een interessante titel te worden.

Super Mario Bros. 35 volgt de route die eerder al werd afgelegd met Tetris 99. Het verschil zit hem alleen in het aantal spelers. Waar je Tetris 99 met zijn 99-en speelt, daar ga je met deze game met 35 spelers aan de slag.

Super Mario Bros. 35 met zijn allen

In Super Mario Bros. 35 lijkt in eerste instantie een normale Mario-game te zijn zoals we die kennen van de NES. Maar in plaats van dat je alleen speelt, ben je nu met 35 man tegelijkertijd bezig. En net als bij een game als Tetris 99 kun je jouw acties gebruiken om anderen te irriteren. Wanneer jij vijanden verslaat in de game, dan worden die vijanden gedropt bij jouw tegenstanders. Uiteindelijk is het zaak om zo lang mogelijk in leven te blijven en als winnaar dus over te blijven. Bekijk hieronder de trailer van de game.

Een bijkomend voordeel van Super Mario Bros. 35 is dat je er geen aankoopbedrag voor neer hoeft te leggen. Het is een game die werkt met Nintendo Switch Online. Ook dat is iets dat we kennen van Tetris 99. Net als bij die titel kun je de game gratis spelen zolang je een actief abonnement hebt. Op die manier heb je dus gewoon de optie om het te proberen en te kijken of je het iets vindt of niet.

Nog even wachten
Heel erg lang hoeven we niet te wachten op Super Mario Bros. 35. De game moet op 1 oktober uitkomen, dus dat is over een week of vier. Eerst is er nog een Mario-compilatie, die op 18 september verschijnt. Wil je meer over die game lezen? Bezoek dan hier ons bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Battle Royale x Mario in Super Mario Bros. 35
Sluiten