Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 24 augustus 2017

Maak kennis met de nieuwe Battlefield 1-map Tsaritsyn

We hebben inmiddels al heel wat nieuwe Battlefield 1-maps voorbij zien komen in aanloop naar de tweede grote uitbreiding van de game. In the Name of the Tsar moet binnenkort uitkomen en dan kun je ook losgaan op de map Tsaritsyn.

Battlefield 1: vechten in Tsaritsyn

In de onderstaande video wordt de nieuwe map uitgebreid voorgesteld. Het slagveld vindt plaats in een kapotgeschoten stad, waarbij er vooral een strijd tussen infanterie is. Elke zijde heeft slechts 1 tank die gebruikt kan worden en het succesvol inzetten daarvan kan er dan ook voor zorgen dat jouw team aan de winnende hand is.

Het gaat een kleine map zijn, waarbij er in Conquest slechts drie vlaggen zijn om te veroveren. Het idee hierbij is dat je continu midden in de strijd zit.

Mocht je Battlefield 1 nog niet in huis hebben, dan is er nu Battlefield 1 Revolution. Dat is de volledige Battlefield 1-ervaring. Je krijgt de standaard game plus de Battlefield 1 Premium Pass, waardoor je verzekerd bent van alle DLC. Naast In the Name of the Tsar kun je dan ook aan de slag met de eerste uitbreiding van de game, They Shall Not Pass. Een trailer van de nieuwe versie vind je hieronder.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de nieuwe Battlefield 1-map Tsaritsyn
Sluiten