Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 mrt 2019

Battlefield V is dankzij Firestorm nu voor de helft van de prijs te koop

Sinds 25 maart heeft ook Battlefield V een Battle Royale-modus in de vorm van Firestorm. De modus is een gratis update voor de game en werd bijna een jaar geleden aangekondigd. Wat dat betreft is het wel de hoogste tijd dat hij er is. Mocht je de game nog niet hebben? Dan heeft EA een mooie deal. Dankzij de komst van Firestorm is Battlefield V nu voor de helft van de prijs te koop. En dat is gewoon een goede deal voor een fantastische shooter.

Battlefield V dankzij Firestorm een stuk goedkoper

In Firestorm is het mogelijk op verschillende objectives (zoals het binnenharken van resupply points) te voltooien en kluizen te kraken voor een betere uitrusting. Word je neergehaald, dan heb je gewoon nog een pistool om jezelf te verdedigen, zodat de tegenstanders een groter risico nemen door je aan te vallen. Kortom: Battlefield V’s Firestorm mode heeft voldoende te bieden. Zeker wanneer je helemaal weg bent van de voertuigen in de Battlefield games.

Battlefield V

EA en DICE willen zonder enige twijfel dat voertuigen een grotere rol gaan spelen in Battlefield V. Er zijn inde Firestorm mode alleen al zo’n 17 verschillende voertuigen te vinden waaronder tanks, helikopters, een Schwimmwagen en een traktor. Deze rijden allemaal op slechts 1 grote map (Halvøy), welke tien keer groter is dan de grote Hamana map uit de normale versie van Battlefield V.

Kortom, het is een modus die zeker de moeite waard is om te checken. En dat terwijl we eigenlijk al erg enthousiast waren over wat de game in eerste instantie bood. Onze uitgebreide review die we destijds schreven, waarbij we dus Firestorm niet bespraken, kun je hier rustig teruglezen. En als je dat hebt gedaan, dan kun je de game hier voor 30 euro scoren. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Battlefield V is dankzij Firestorm nu voor de helft van de prijs te koop
Sluiten