Mark Hofman
Mark Hofman Gaming 22 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Battlefield V Battle Royale: eerste gameplay beelden Firestorm

In de afgelopen tijd is er veel gesproken over de Battle Royale mode van Battlefield V. Waar teasers en leaks eerder hun weg makkelijk wisten te vinden, komen EA en DICE nu met de officiële beelden aanzetten. Het is tijd om eindelijk kennis te maken met de gameplay van Firestorm. 

Battlefield V: eerste gameplay beelden Firestorm duiken op

Battlefield V wordt door EA en DICE voorzien van een eigen Battle Royale mode. Net als bij Call of Duty: Black Ops 4 zal het onderdeel zijn van de volledige game. Maar waar de geruchten en leaks de afgelopen tijd, in combinatie met teasers, het daglicht zagen krijgen we nu te maken met daadwerkelijke beelden. Firestorm, zoals de Battlefield V mode heet, is voorzien van de eerste echte officiële gameplay trailer.

In de trailer zien we voornamelijk de opzet van de hele modes. We krijgen de eerste beelden te zien van de omgeving waarin het zich afspeelt, het gigantische vuur om het speelveld heen en het uiterlijk van de gameplay. We zien voertuigen op de zee, op het land en in de lucht hangen om de ervaring compleet te maken. Iets wat je hieronder zelf kunt bekijken.

In Firestorm is het mogelijk op verschillende objectives (zoals het binnenharken van resupply points) te voltooien en kluizen te kraken voor een betere uitrusting. Wordt je neergehaald, dan heb je gewoon nog een pistool om jezelf te verdedigen, zodat de tegenstanders een groter risico nemen door je aan te vallen. Kortom: Battlefield V’s Firestorm mode heeft voldoende te bieden. Zeker wanneer je helemaal weg bent van de voertuigen in de Battlefield games.

EA en DICE willen zonder enige twijfel dat voertuigen een grotere rol gaan spelen in Battlefield V. Er zijn inde Firestorm mode alleen al zo’n 17 verschillende voertuigen te vinden waaronder tanks, helikopters, een Schwimmwagen en een traktor. Deze rijden allemaal op slechts 1 grote map (Halvøy), welke tien keer groter is dan de grote Hamana map uit de normale versie van Battlefield V.

EA Access ps4

Firestorm wordt vanaf 25 maart volledig gratis beschikbaar voor spelers van Battlefield V.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Battlefield V Battle Royale: eerste gameplay beelden Firestorm
Sluiten