Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 jan 2020

Battlefield V laat je strijden in de jungle dankzij nieuwe map

Battlefield V is alweer een tijdje uit. De game verscheen eind 2018 en het afgelopen jaar hebben we al regelmatig nieuwe updates voorgeschoteld gekregen. Volgende maand verschijnt Chapter 6, welke je meeneemt naar de jungle.

De nieuwe update wordt op 6 februari gelanceerd en is dan beschikbaar voor alle spelers die Battlefield V in bezit hebben. Het is het nieuwe hoofdstuk in Battlefield V’s zogenaamde Tides of War-campagne.

Vecht in de jungle in Battlefield V

Spelers kunnen een andere kant van de clash tussen de Amerikaanse strijdkrachten en de Japanse troepen in Battlefield V ervaren in het gevaarlijke junglegebied van de Solomon Islands. Het gebied bevat donkere mangroves, verborgen bunkers, rivieren en moerassen. Solomon Islands is ontworpen voor kleinschalige infanteriegevechten, in combinatie met oorlogsvoering met voertuigen op land en op zee. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Er zijn verschillende wapens en gadgets om te unlocken middels Chapter Rewards: de Type 11 LMG, de Model 37 shotgun, de M2 Carbine, de M1A1 Bazooka en de verwoestende Lunge Mine Gadget. Verwacht daarnaast drie nieuwe elites, waaronder de zeer bekwame assault specialist Misaki Yamashiro, de moedige piloot Steve Fisher en de Zero-piloot Akira Sakamoto. Misaki kan worden vrijgespeeld op een unieke manier, namelijk als Chapter Reward.

De beste gear kan worden vrijgespeeld door omhoog te gaan in Chapter Rank, simpelweg door Battlefield V te spelen tijdens deze Chapter. Extra beloningen, zoals Chapter XP, customization items en volledige Chapter Rank tiers kunnen worden verkregen door wekelijkse uitdagingen te voltooien. Op die manier moet de nieuwe Battlefield V-update er voor zorgen dat gamers weer een hele tijd op weg kunnen. Met de nieuwe trailer zijn ook een aantal screenshots vrijgegeven, die de omgeving en de diverse strijdkrachten waarmee je aan de slag kunt gaan laat zien.

Battlefield V
(Bron: Electronic Arts)
(Bron: Electronic Arts)
(Bron: Electronic Arts)
(Bron: Electronic Arts)
(Bron: Electronic Arts)

Heb je Battlefield V nog niet? Dan kun je hem hier scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Battlefield V laat je strijden in de jungle dankzij nieuwe map
Sluiten