Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 aug 2018

Battlefield V krijgt op 6 september een open beta

De afgelopen weken kon je aan de slag met de beta van Call of Duty Black Ops 4. Die kon je spelen wanneer je de game had gepre-ordert. Een andere grote shooter van dit jaar is natuurlijk Battlefield V. Ook van die game komt er een beta. Het grote verschil? De Battlefield V beta is vanaf 6 september voor iedereen beschikbaar en is zodoende een perfecte kans om te kijken of de game iets voor je is.

Ervaar Battlefield V voordat hij uit is

De open beta is zowel speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One als pc. Wil je echter eerder dan 6 september met de game aan de slag? Dan kun je de game pre-orderen. Op die manier kun je twee dagen eerder met de beta aan de slag. Dan kun je op 4 september losgaan. Er wordt momenteel gesproken van een beperkte tijd dat de beta beschikbaar is, waardoor we niet weten tot wanneer je er precies van kunt genieten.

De beta bestaat uit een aantal onderdelen. Wie er van houdt om de Conquest modus met 64 man tegelijkertijd te spelen, kan dat straks doen op de maps die zich afspelen in Rotterdam en Narvik, Noorwegen. Het idee van deze modus is hetzelfde als altijd. Je moet proberen om punten te veroveren, die in bezit te houden en de tegenstanders af te knallen. In de beta kun je daarbij gebruik maken van de optie om je eigen verdedigingslinie te maken en te spelen met wapens die je kunt plaatsen.

Battlefield V

Daarnaast is er ook een voorproefje van Grand Operations, die bestaat uit twee dagen. Daarbij verplaatst de strijd zich naar verschillende plekken. Ook krijg je in de beta een voorproefje op Tides of War.

Dus als je nog geen plannen had voor de eerste week van september, dan kun je nu de Battlefield V open beta in je agenda gaan zetten. Meer over die game lees je hier.

Reageer op artikel:
Battlefield V krijgt op 6 september een open beta
Sluiten