Electronic Arts komt met vier nieuwe Battlefield V maps

Battlefield 5 verscheen vorig jaar en was gelijk een game om van te houden. De game biedt een aantal losstaande verhalen om in je eentje te spelen, wat leuk is. Toch is het met name de multiplayermodus die gewoon echt de moeite waard is. Je kunt grootse veldslagen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog ervaren. En binnenkort komt er alleen maar meer Battlefield 5-content uit.

Meer Battlefield 5-maps

Want ontwikkelaar Dice heeft bekendgemaakt wat de plannen zijn voor de nieuwe periode. Met Chapter 4: Defying The Odds krijg je over een periode van een paar maanden nieuwe content. Daarbij zijn er dus vier nieuwe maps. De eerste komt op 27 juni, waneer de update wordt uitgerold. Het draait daarbij om de maps Al Sundan en Marita. De eerste ken je van de singleplayer-missie Under No Flag en neemt je mee naar Noord-Afrika. De tweede map speelt zich af in een bergdorpje in Griekenland. Deze moet ergens in juli gaan verschijnen.

Vervolgens staan er in augustus nog twee maps gepland, genaamd Provence en de Loften Island. Het zijn maps die vooral bedoeld zijn voor spelers die van close combat-actie houden. Daarmee wordt de vierde chapter afgesloten. Vervolgens komt er dan tussen het einde van chapter 4 en het begin van chapter 5 nog een mini-update in de vorm van Operation Underground. Deze map is gebaseerd op de Battlefield 3-map Operation Metro.

En daarna gaan we in chapter 5 waarschijnlijk naar de Pacific, aangezien we aan het einde van de trailer een kleine hint zijn van een Japanse soldaat die wordt uitgeschakeld door zijn vijand. Wellicht dat we daarvan meer gaan zien op de aankomende EA Play livestream die tijdens de E3 wordt gehouden.

Battlefield 5

Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan zeker hier onze uitgebreide overzichtspagina met alle nieuwtjes en meer. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Reageer op artikel:
Electronic Arts komt met vier nieuwe Battlefield V maps
Sluiten