The CW’s Batwoman: eerste beelden van de vrouwelijke Batman!

Naast Captain Marvel en Wonder Woman is er nog een vrouwelijke superheld in aantocht. We hebben het hier natuurlijk over Batwoman, die later dit jaar een eigen serie krijgt. Wij hebben alvast een korte teaser.

Ruby Rose als Batwoman

Fans moeten dan misschien nog een paar maanden wachten voordat ze van Batwoman kunnen genieten, maar gelukkig is er al wel een teaser online gekomen. Hierin kunnen we een glimp opvangen van een door Ruby Rose gespeelde Batwoman. Bekijk het filmpje hieronder:

Batwoman is het alter ego van een vrouw genaamd Kate Kane. Beide zullen in de serie voorkomen en vertolkt worden door Ruby Rose, die je misschien kent van The Meg en de tweede John Wick film.

Het idee achter de serie klinkt misschien simpel. De superheldin gaat namelijk, net zoals haar mannelijke tegenhanger, achter de boeven in Gotham City aan. Toch kan het niet anders dan een interessant verhaal worden, met name omdat Batwoman zich nog als held moet bewijzen in de stad. Naast Ruby Rose zullen ook Meagan Tandy (bekend van Teen Wolf), Camrus Johnson, Dougray Scott en Nicole Kang een rol in de serie hebben.

Netflix release?

Batwoman zal uitgezonden worden op het Amerikaanse The CW. Het is nog niet bekend of de serie ooit naar Netflix zal komen, maar de kans is wel aanwezig. Dit omdat Titans, een serie die in eerste instantie enkel te zien was op DC Comics eigen streamingdienst DC Universe, uiteindelijk ook een Netflix release kreeg.

Titans seizoen 2

Ondanks het gigantische succes van Marvelfilms de laatste tijd zit ook DC niet stil. Naast de succesvolle bioscoopfilms Aquaman en Shazam komt er ook nog een nieuwe film rondom The Joker. Alhoewel de trailer van die laatste zeer gemengde reacties opriep zijn we daardoor nog meer benieuwd naar het eindresultaat. Het eerdergenoemde Titans krijgt overigens ook een seizoen 2.

Meer Netflix?

Fan van Netflix en tech? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de series en films die ze hebben gekeken op Netflix.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
The CW’s Batwoman: eerste beelden van de vrouwelijke Batman!
Sluiten