Bazinga! Er komt een officiële LEGO-set van The Big Bang Theory

Bazinga! Fans van The Big Bang Theory opgelet. Er komt een officiële LEGO-set van deze populaire serie uit. In maart 2014 bracht Alatariel het idee naar Lego Ideas, de 10.000 benodigde stemmen waren al snel binnen en het LEGO-idee werd door een speciaal team beoordeeld. En met succes! Peter Espersen van LEGO maakt in onderstaande video bekend dat een LEGO-set gebaseerd op The Big Bang Theory in de nabije toekomst wordt geproduceerd. En dat is awesome nieuws!

De LEGO-set zal niet exact dezelfde als die van Alatariel zijn. Zijn set bestaat uit mini-figuren van Leonard, Sheldon, Raj, Howard, Penny, Bernadette en Amy en de woonkamer van het appartement van Leonard en Sheldon. De woonkamer staat vol met spullen uit de serie, waaronder Sheldon’s whiteboard, de Green Lantern-lantaarn, de Rubik’s kubus-tissue doos en het DNA-model.

 
Het is ook nog de vraag hoe een LEGO-set van The Big Bang Theory kan concurreren met sets van bijvoorbeeld Marvel en Star Wars. Toch is de serie ongekend populair en is het een goede stap van LEGO om een wetenschappelijk georiënteerde serie te maken waar iedereen iets van kan leren.

Reageer op artikel:
Bazinga! Er komt een officiële LEGO-set van The Big Bang Theory
Sluiten