Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Pop-Culture 14 nov 2016

Bazinga! Deze science films, series en documentaires wil je zien op Netflix

Het is weer tijd voor must-sees op Netflix. De vorige keren schreven we over dé Britse bingewatch-series en de beste actiefilms. Dit keer zijn we terug met een lijst films en series in de categorie science.

Een avondje Netflixen op de bank

The Theory of Everything

The Theory of Everything is de verfilming van het boeiende leven van Stephan Hawking. In de film zie je zijn levensloop, geniale theorien en zijn worsteling met een lichaam dat zijn geest niet bij kan houden door ALS.

Advantageous

Eeuwige jeugd en het eeuwige leven. Veel mensen zijn erdoor geobsedeerd. Zo ook Gwen. Zij biedt aan om een nieuwe vorm van plastische chirurgie te ondergaan, zodat ze niet alles wat voor haar van waarde is kwijtraakt. In Advantageous volg je haar op het pad naar jong blijven.

Black Mirror

Over Black Mirror heb je vast al veel gehoord. Wij schreven er een interessant artikel over. Voor iedereen die het nog niet verslaafd is, beware! In elke aflevering wordt een andere duistere kant van technologie en het leven belicht.

The Code

The Code is een driedelige documentaire over een wiskundige code die de basis is van het leven op aarde en het universum.

Particle Fever

Deze documentaire Particle Fever draait om de science achter de deeltjesversneller. Met deze test zouden we een stap dichterbij zijn om de geheimen van het universum te ontrafelen.

Limitless

Limitless gaat over een schrijver die een pil slikt om honderd procent van zijn hersencapaciteit te gebruiken. Daar zitten een hoop voordelen aan, maar de nadelen wegen wellicht zwaarder…

Ultieme Netflix-ervaring

Zo lang je niet bij stilstaat wat je ook had kunnen doen in de tijd dat je hebt genetflixed, Er is niets mis met een avond of een dagje Netflix kijken. Om de Netflix-ervaring nog beter te maken dan-ie al is, hebben we ook nog wat tips en tricks voor je.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bazinga! Deze science films, series en documentaires wil je zien op Netflix
Sluiten